притисни ентер »

Беше НАЈМОЌНАТА ЖЕНА во полицијата, ама и таа падна: На Хркаловиќ и се закануваат 8 години затвор
Беше НАЈМОЌНАТА ЖЕНА во полицијата, ама и таа падна: На Хркаловиќ и се закануваат 8 години затвор

Беше НАЈМОЌНАТА ЖЕНА во полицијата, ама и таа падна: На Хркаловиќ и се закануваат 8 години затвор

Беше НАЈМОЌНАТА ЖЕНА во полицијата, ама и таа падна: На Хркаловиќ и се закануваат 8 години затвор Поранешната државна секретарка во Министерството за внатрешни работи на Србија, Дијана Хркаловиќ, е обвинета за кривично дело „трговија со влијание“, за што и се заканува затвор од една до осум години. Откако и беше одреден притвор со судска одлука, Хркаловиќ

Беше НАЈМОЌНАТА ЖЕНА во полицијата, ама и таа падна: На Хркаловиќ и се закануваат 8 години затвор

Беше НАЈМОЌНАТА ЖЕНА во полицијата, ама и таа падна: На Хркаловиќ и се закануваат 8 години затвор

Поранешната државна секретарка во Министерството за внатрешни работи на Србија, Дијана Хркаловиќ, е обвинета за кривично дело „трговија со влијание“, за што и се заканува затвор од една до осум години. Откако и беше одреден притвор со судска одлука, Хркаловиќ беше одведена во Окружниот затвор во Белград, каде што, во согласност со епидемиолошките процедури,

Некогаш најмоќната жена во српската полиција, сега и се заканува затвор: Дијана Хркаловиќ е обвинета за кривично дело „трговија со влијание“

Некогаш најмоќната жена во српската полиција, сега и се заканува затвор: Дијана Хркаловиќ е обвинета за кривично дело „трговија со влијание“

Хркаловиќ, некогаш „најмоќната жена во српската полиција“, во последно време се споменувала како личност поврзана со подземјето и беше уапсена во врска со убиството на Властимир Милошевиќ во 2017 година. Имено, поранешната државна секретарка во Министерството за внатрешни работи на Србија, Дијана Хркаловиќ, е обвинета за кривично дело „трговија со

Некогаш најмоќната жена во српската полиција се соочува со 8 години затворска казна

Некогаш најмоќната жена во српската полиција се соочува со 8 години затворска казна

Поранешната државна секретарка во Министерството за внатрешни работи на Србија, Дијана Хркаловиќ, е обвинета за кривично дело „трговија со влијание“, за што и се заканува затвор од една до осум години. Откако и беше одреден притвор со судска одлука, Хркаловиќ беше одведена во Окружниот затвор во Белград, каде што, во согласност со епидемиолошките процедури,

Некогаш најмоќната жена во српската полиција се соочува со 8 години затворска казна

Некогаш најмоќната жена во српската полиција се соочува со 8 години затворска казна

Поранешната државна секретарка во Министерството за внатрешни работи на Србија, Дијана Хркаловиќ, е обвинета за кривично дело „трговија со влијание“, за што и се заканува затвор од една до осум години. Откако и беше одреден притвор со судска одлука, Хркаловиќ беше одведена во Окружниот затвор во Белград, каде што, во согласност со епидемиолошките процедури,