притисни ентер »

Како да откриете кои девојки сакаат анален секс?
Како да откриете кои девојки сакаат анален секс?

Како да откриете кои девојки сакаат анален секс?

Како да откриете кои девојки сакаат анален секс? Според извештајот, девојки кои не викаат НЕ на аналниот секс се најчесто во своите 2оти, не се преоптеретени со религија, се прилично образовани, и имаат повисоки примања. Секако не смее да се заборави податокот дека поголемиот број на девојките од истражувањето (вкупно 10400, од кои 36% пробале анал