притисни ентер »

Што вели невестата после првата брачна ноќ во различни држави? (виц)
Што вели невестата после првата брачна ноќ во различни држави? (виц)

Што вели невестата после првата брачна ноќ во различни држави? (виц)

Во Германија: Ханс Дитрих, оди во кујната и направи ми едно кафе или и тоа не можеш? Во Франција: Жан-Пол, подај ми го шампањското, зошто ми остана непријатен вкус во устата. Во Англија: Сер, се надевам дека прашањето со потомството ви е решено и нема да ни се налага повеќе да ги вршиме тие неумесни и неприлични движења. Во Италија: Џузепе, и ти и