притисни ентер »

Ваделе човечки органи во косовска приватна болница
Ваделе човечки органи во косовска приватна болница

Ваделе човечки органи во косовска приватна болница

Косовската полиција соопшти денеска дека упасила три лица осомничени за трговија со човечки органи и клетки.Упасени се двајца мажи странски државјани и еден косовски државјанин – Албанец, под сомневање дека се вклучени во споменатото дело. Полициската единица и здравствениот инспекторат извршија контрола во приватна болница и запленија како доказен

Апсење на Косово: Ваделе човечки органи во приватна болница

Апсење на Косово: Ваделе човечки органи во приватна болница

Косовската полиција соопшти денеска дека упасила три лица осомничени за трговија со човечки органи и клетки, јави дописникот на МИА од Приштина. Во селото Чаглавица, во близина на косовскиот главен град, полицијата вчера уапсила двајца странски државјани и еден косовски Албанец. – Упасени се двајца мажи странски државјани и еден косовски државјанин

Косово: Уапсени три лица за трговија со човечки органи

Косово: Уапсени три лица за трговија со човечки органи

Косовската полиција соопшти денеска дека упасила три лица осомничени за трговија со човечки органи и клетки, јави дописникот на МИА од Приштина. Во селото Чаглавица, во близина на косовскиот главен град, полицијата вчера уапсила двајца странски државјани и еден косовски Албанец. – Упасени се двајца мажи странски државјани и еден косовски државјанин

Косово: Три лица обвинети за трговија со човечки органи и клетки

Косово: Три лица обвинети за трговија со човечки органи и клетки

Косовската полиција соопшти дека упасила три лица осомничени за трговија со човечки органи и клетки. Се работи за двајца странски и еден косовски државјанин, а акцијата се одвивала во селото Чаглавица, во близина на косовскиот главен град, Приштина. Полициската единица и здравствениот инспекторат извршија контрола во приватна болница и запленија копии

Уапсени три лица за трговија со човечки органи во Kосово

Уапсени три лица за трговија со човечки органи во Kосово

Во селото Чаглавица, во близина на косовскиот главен град, полицијата вчера уапсила двајца странски државјани и еден косовски Албанец. – Упасени се двајца мажи странски државјани и еден косовски државјанин – Албанец, под сомневање дека се вклучени во споменатото дело. Полициската единица и здравствениот инспекторат извршија контрола во приватна болница

ХОРОРОТ ИСПАДНА ВИСТИНА: На Косово уапсени тројца за трговија со човечки органи

ХОРОРОТ ИСПАДНА ВИСТИНА: На Косово уапсени тројца за трговија со човечки органи

Косовската полиција соопшти денеска дека упасила три лица осомничени за трговија со човечки органи и клетки, јави дописникот на МИА од Приштина. Во селото Чаглавица, во близина на косовскиот главен град, полицијата вчера уапсила двајца странски државјани и еден косовски Албанец. – Упасени се двајца мажи странски државјани и еден косовски државјанин

ХОРОРОТ ИСПАДНА ВИСТИНА: На Косово уапсени тројца за трговија со човечки органи

ХОРОРОТ ИСПАДНА ВИСТИНА: На Косово уапсени тројца за трговија со човечки органи

Косовската полиција соопшти денеска дека упасила три лица осомничени за трговија со човечки органи и клетки, јави дописникот на МИА од Приштина. Во селото Чаглавица, во близина на косовскиот главен град, полицијата вчера уапсила двајца странски државјани и еден косовски Албанец. – Упасени се двајца мажи странски државјани и еден косовски државјанин

Косово: Уапсени три лица за трговија со човечки органи

Косово: Уапсени три лица за трговија со човечки органи

Косовската полиција соопшти денеска дека упасила три лица осомничени за трговија со човечки органи и клетки, јави дописникот на МИА од Приштина. Во селото Чаглавица, во близина на косовскиот главен град, полицијата вчера уапсила двајца странски државјани и еден косовски Албанец. – Упасени се двајца мажи странски државјани и еден косовски државјанин

Косово: Уапсени три лица за трговија со човечки органи

Косово: Уапсени три лица за трговија со човечки органи

Косовската полиција соопшти денеска дека упасила три лица осомничени за трговија со човечки органи и клетки, јави дописникот на МИА од Приштина. Во селото Чаглавица, во близина на косовскиот главен град, полицијата вчера уапсила двајца странски државјани и еден косовски Албанец. – Упасени се двајца мажи странски државјани и еден косовски државјанин

Бизнисот цвета: Во приватна болница на Косово се ваделе човечки органи

Бизнисот цвета: Во приватна болница на Косово се ваделе човечки органи

Косовската полиција соопшти денеска дека упасила три лица осомничени за трговија со човечки органи и клетки, јави дописникот на МИА од Приштина. Во селото Чаглавица, во близина на косовскиот главен град, полицијата вчера уапсила двајца странски државјани и еден косовски Албанец. – Упасени се двајца мажи странски државјани и еден косовски државјанин