притисни ентер »

Исти како во Карпош 3: Ова се цените во грчката Лептокарија
Исти како во Карпош 3: Ова се цените во грчката Лептокарија

Исти како во Карпош 3: Ова се цените во грчката Лептокарија

Лептокарија е едно од поевтините туристички места во Северна Грција.Ви ги пренесуваме цените кои се за сечии џеб. Во основа, сите јадења чинат од пет до 7,5 евра, додека порција салата е 2,5 евра.Грчката мусака чини шест евра, плескавици, пржено пилешко и шпагети со мелено месо исто така, додека телешка чорба, платика и пржен ослиќ чинат 7,5 евра.

Исти како во Карпош 3: Ова се цените во грчката Лептокарија

Исти како во Карпош 3: Ова се цените во грчката Лептокарија

Лептокарија е едно од поевтините туристички места во Северна Грција.Ви ги пренесуваме цените кои се за сечии џеб. Во основа, сите јадења чинат од пет до 7,5 евра, додека порција салата е 2,5 евра.Грчката мусака чини шест евра, плескавици, пржено пилешко и шпагети со мелено месо исто така, додека телешка чорба, платика и пржен ослиќ чинат 7,5 евра.