притисни ентер »

Моначанецот уште еднаш покажа дека нема да биде ни Раиконен, ни Баричело!
Моначанецот уште еднаш покажа дека нема да биде ни Раиконен, ни Баричело!

Моначанецот уште еднаш покажа дека нема да биде ни Раиконен, ни Баричело!

Моначанецот Чарлс Леклер беше крајно разочаран од она како Ферари му приготви ново непријатно изненадување. Тој во првиот квалификациски циклус остана меѓу последните возачи, односно на 16. позицијата, заостанувајки само 0.052 од позиција која ќе му гарантираше место во првите 15 возачи. Тоа Леклер го прими крајно разочарувачки па отиде до своите шефови