притисни ентер »

10 Илустрации прикажуваат типични работи за продавачите, а што ги ги нервираат максимално купувачите
10 Илустрации прикажуваат типични работи за продавачите, а што ги ги нервираат максимално купувачите

10 Илустрации прикажуваат типични работи за продавачите, а што ги ги нервираат максимално купувачите

Во реалноста, повеќето продавачи ќе се обидат да ви продадат нешто што не ви треба или ќе ви кажат дека некое парче облека ви стои одлично, дури и кога не е така. Па многупати, разочарани, си одите од некој дуќан и си велите дека никогаш повеќе нема да се вратите таму. Кои работи за продавачите се секојдневие, а купувачите ги мразат? 1. Зошто продавачките