притисни ентер »

Пејачката навиваше цел натпревар, рагбистот ја однесе дома, цела Америка зборува за овој пар!
Пејачката навиваше цел натпревар, рагбистот ја однесе дома, цела Америка зборува за овој пар!

Пејачката навиваше цел натпревар, рагбистот ја однесе дома, цела Америка зборува за овој пар!

Америка „грми“ за нов спортско-забавен пар! Откако пред неколку дена стана јасно дека НФЛ ѕвездата Тревис Келче е во врска со Тејлор Свифт, една од најпопуларните американски пејачки во моментов, за тие наводи се добиени јасни докази! Пејачката беше забележана на натпреварот Канзас Сити Чифс-Чикаго. Од ложата во друштво на мајката на Тевис го следеше

Пејачката навиваше цел натпревар, а НФЛ играч ја однесе во кревет

Пејачката навиваше цел натпревар, а НФЛ играч ја однесе во кревет

Цела Америка е на нозе заради новата спортско-забавна двојка. Откако пред неколку дена стана јасно дека НФЛ ѕвездата Тревис Келси е во врска со Тејлор Свифт, една од најпопуларните американски пејачки во моментов, за тие наводи се добиени јасни докази. Пејачката беше забележана на натпревар помеѓу Канзас Сити Чифс и Чикаго. Од ложата во друштво на