притисни ентер »

Дурловска повторно  ги „освои“ Австријците
Дурловска повторно  ги „освои“ Австријците

Дурловска повторно ги „освои“ Австријците

Македонската  оперска дива, Ана Дурловски синоќа настапи во операта во Грац во „Лучија од Ламермур“. Таа со одличната изведба ја стана публиката на нозе која со стоечки аплауз и овации ја поздрави екипата која ја изведе претставата. Ова беше премиерна изведба на „Лучија од Ламермур“ во Грац. Riesen Applaus und große Emotionen bei der Premiere von "Lucia

Стоечки овации за Ана Дурловски во операта во Грац

Стоечки овации за Ана Дурловски во операта во Грац

Нашата оперска дива, Ана Дурловски настапи во операта во Грац во „Лучија од Ламермур“. Одличната изведба ја стана публиката на нозе која со стоечки аплауз и овации ја поздрави екипата која ја изведе претставата, пренесува Република.

Стоечки овации за Ана Дурловски во операта во Грац

Стоечки овации за Ана Дурловски во операта во Грац

Нашата оперска дива, Ана Дурловски синоќа настапи во операта во Грац во „Лучија од Ламермур“. Одличната изведба ја стана публиката на нозе која со стоечки аплауз и овации ја поздрави екипата која ја изведе претставата, пренесува Република. Riesen Applaus und große Emotionen bei der Premiere von "Lucia di Lammermoor" Publiée par Oper Graz sur Samedi

МАКЕДОНСКА ГОРДОСТ: Дурловски згази во Грац!

МАКЕДОНСКА ГОРДОСТ: Дурловски згази во Грац!

Нашата оперска дива, Ана Дурловски синоќа настапи во операта во Грац во „Лучија од Ламермур“. Одличната изведба ја крена публиката на нозе која со стоечки аплауз и овации ја поздрави екипата која ја изведе претставата. Riesen Applaus und große Emotionen bei der Premiere von "Lucia di Lammermoor" Gepostet von Oper Graz am Samstag, 23. März 2019

Ана Дурловски ја стана публиката на нозе: Со стоечки аплауз и овации ја поздравија

Ана Дурловски ја стана публиката на нозе: Со стоечки аплауз и овации ја поздравија

Нашата оперска дива, Ана Дурловски синоќа настапи во операта во Грац во „Лучија од Ламермур“. Одличната изведба ја стана публиката на нозе која со стоечки аплауз и овации ја поздрави екипата која ја изведе претставата. Ова беше премиерна изведба на „Лучија од Ламермур“ во Грац.

ГОРДОСТ: Стоечки овации за Ана Дурловски во операта во Грац-Австрија!

ГОРДОСТ: Стоечки овации за Ана Дурловски во операта во Грац-Австрија!

Нашата оперска дива, Ана Дурловски синоќа настапи во операта во Грац во „Лучија од Ламермур“. Одличната изведба ја крена публиката на нозе која со стоечки аплауз и овации ја поздрави екипата која ја изведе претставата.

АНА ДУРЛОВСКИ ЈА СТАНА ПУБЛИКАТА НА НОЗЕ:  Со стоечки аплауз и овации ја поздравија

АНА ДУРЛОВСКИ ЈА СТАНА ПУБЛИКАТА НА НОЗЕ: Со стоечки аплауз и овации ја поздравија

Нашата оперска дива, Ана Дурловски синоќа настапи во операта во Грац во „Лучија од Ламермур“. Одличната изведба ја стана публиката на нозе која со стоечки аплауз и овации ја поздрави екипата која ја изведе претставата. Ова беше премиерна изведба на „Лучија од Ламермур“ во Грац. Riesen Applaus und große Emotionen bei der Premiere von "Lucia di Lammermoor"

Грац: Стоечки овации за Ана Дурловски

Грац: Стоечки овации за Ана Дурловски

Нашата оперска дива, Ана Дурловски синоќа настапи во операта во Грац во „Лучија од Ламермур“. Одличната изведба ја стана публиката на нозе која со стоечки аплауз и овации ја поздрави екипата која ја изведе претставата. Ова беше премиерна изведба на „Лучија од Ламермур“ во Грац.

Стоечки овации за Ана Дурловски во операта во Грац

Стоечки овации за Ана Дурловски во операта во Грац

Нашата оперска дива, Ана Дурловски синоќа настапи во операта во Грац во „Лучија од Ламермур“. Одличната изведба ја стана публиката на нозе која со стоечки аплауз и овации ја поздрави екипата која ја изведе претставата. фото: Werner Kmetitsch/Oper Graz Ова беше премиерна изведба на „Лучија од Ламермур“ во Грац. фото: Werner Kmetitsch/Oper Graz