притисни ентер »

Марш за Денот на параплегијата и дистрофијата во Скопје
Марш за Денот на параплегијата и дистрофијата во Скопје

Марш за Денот на параплегијата и дистрофијата во Скопје

Денот на параплегијата и дистрофијата денеска беше одбележан со марш организиран од Националниот сојуз на лица со попреченост „Мобилност“, под слоганот „Силата не е во чекорењето, силата е во издржливоста!” Неколку години по ред, секцијата за параплегија и дистрофија при огранокот „Мобилност Скопје“ го организира Денот на параплегијата и дистрофијата

Денот на параплегијата и дистрофијата одбележан со марш

Денот на параплегијата и дистрофијата одбележан со марш

Денот на параплегијата и дистрофијата денеска беше одбележан со марш организиран од Националниот сојуз на лица со попреченост „Мобилност“, под слоганот „Силата не е во чекорењето, силата е во издржливоста!” Неколку години по ред, секцијата за параплегија и дистрофија при огранокот „Мобилност Скопје“ го организира Денот на параплегијата и дистрофијата

Денот на параплегијата и дистрофијата одбележан со марш

Денот на параплегијата и дистрофијата одбележан со марш

Денот на параплегијата и дистрофијата денеска беше одбележан со марш организиран од Националниот сојуз на лица со попреченост „Мобилност“, под слоганот „Силата не е во чекорењето, силата е во издржливоста!” Неколку години по ред, секцијата за параплегија и дистрофија при огранокот „Мобилност Скопје“ го организира Денот на параплегијата и дистрофијата

Марш за Денот на параплегијата и дистрофијата во Скопје

Марш за Денот на параплегијата и дистрофијата во Скопје

Денот на параплегијата и дистрофијата денеска беше одбележан со марш организиран од Националниот сојуз на лица со попреченост „Мобилност”, под слоганот „Силата не е во чекорењето, силата е во издржливоста!” Неколку години по ред, секцијата за параплегија и дистрофија при огранокот „Мобилност Скопје” го организира Денот на параплегијата и дистрофијата

Марш за Денот на параплегијата и дистрофијата во Скопје

Марш за Денот на параплегијата и дистрофијата во Скопје

Денот на параплегијата и дистрофијата денеска беше одбележан со марш организиран од Националниот сојуз на лица со попреченост „Мобилност“, под слоганот „Силата не е во чекорењето, силата е во издржливоста!” Неколку години по ред, секцијата за параплегија и дистрофија при огранокот „Мобилност Скопје“ го организира Денот на параплегијата и дистрофијата

ОДБЕЛЕЖАН ДЕНОТ НА ПАРАПЛЕГИЈАТА И ДИСТОРФИЈАТА: Одржан марш под слоганот „Силата не е во чекорењето, силата е во издржливоста“!

ОДБЕЛЕЖАН ДЕНОТ НА ПАРАПЛЕГИЈАТА И ДИСТОРФИЈАТА: Одржан марш под слоганот „Силата не е во чекорењето, силата е во издржливоста“!

Денот на паpаплегијата и дистpофијата денеска беше одбележан со маpш организиран од Националниот сојуз на лица со попpеченост „Мобилност”, под слоганот „Силата не е во чекорењето, силата е во издржливоста!” Неколку години по ред, секцијата за паpаплегија и дистpофија при огранокот „Мобилност Скопје” го организира Денот на параплегијата и дистрофијата

Марш за Денот на параплегијата и дистрофијата во Скопје

Марш за Денот на параплегијата и дистрофијата во Скопје

Денот на параплегијата и дистрофијата денеска беше одбележан со марш организиран од Националниот сојуз на лица со попреченост „Мобилност“, под слоганот „Силата не е во чекорењето, силата е во издржливоста!” Скопје, 25 мај 2019 (МИА) – Денот на параплегијата и дистрофијата денеска беше одбележан со марш организиран од Националниот сојуз на лица со попреченост

Марш за Денот на параплегијата и дистрофијата во Скопје

Марш за Денот на параплегијата и дистрофијата во Скопје

Денот на параплегијата и дистрофијата денеска беше одбележан со марш организиран од Националниот сојуз на лица со попреченост „Мобилност“, под слоганот „Силата не е во чекорењето, силата е во издржливоста!” Неколку години по ред, секцијата за параплегија и дистрофија при огранокот „Мобилност Скопје“ го организира Денот на параплегијата и дистрофијата