притисни ентер »

Ситни колачи за слава готови за 10-на минути: Рецепт за брзи чоколадни бомбици и за посна и за мрсна трпеза
Ситни колачи за слава готови за 10-на минути: Рецепт за брзи чоколадни бомбици и за посна и за мрсна трпеза

Ситни колачи за слава готови за 10-на минути: Рецепт за брзи чоколадни бомбици и за посна и за мрсна трпеза

Кога станува збор за десерт на славската трпеза, ситните колачи кои не се печат се задолжителни. Ситните колачи се едни од омилените на трпезата, а за оние кои се подготвуваат за гозба особено се скапоцени затоа што се подготвуваат многу брзо и едноставно, често и со само неколку состојки. Меѓу најпопуларните опции се чоколадните бомбици, а оваа варијанта