притисни ентер »

Насмеаниот Јамал не сакал да каже за кого беше упатена пораката преку камерите, но набрзо беше разоткриен
Насмеаниот Јамал не сакал да каже за кого беше упатена пораката преку камерите, но набрзо беше разоткриен

Насмеаниот Јамал не сакал да каже за кого беше упатена пораката преку камерите, но набрзо беше разоткриен

Ламине Јамал продолжи да ја воодушевува фудбалската јавност во полуфиналето на Европското првенство, откако го постигна еден од најубавите голови на првенството во победата на Шпанија над Франција од 2:1 и стана најмладиот стрелец во историјата на ЕУРО. Јамал одигра беспрекорна партија иако има само 16 години, а вниманието на сите што го следеа натпреварот

Насмеаниот Јамал не сакаше да каже на кого ја испратил пораката пред камерата, но сега е јасно

Насмеаниот Јамал не сакаше да каже на кого ја испратил пораката пред камерата, но сега е јасно

Ламине Јамал продолжи да ја воодушевува фудбалската јавност во полуфиналето на Европското првенство, откако го постигна еден од најубавите голови на првенството во победата на Шпанија над Франција од 2:1 и стана најмладиот стрелец во историјата на ЕП. Јамал одигра беспрекорна партија иако има само 16 години, а вниманието на сите што го следеа натпреварот

„Зборувај сега, зборувај сега“: шпанското „чудо од дете“ погледна во камерата и одговори на провокацијата на ривалот

„Зборувај сега, зборувај сега“: шпанското „чудо од дете“ погледна во камерата и одговори на провокацијата на ривалот

Ламин Јамал ​​е апсолутен хит на Европското првенство. Со само 16 години прави магии на фудбалските терени, а токму тој е најзаслужен што Шпанците со победата од 2:1 над Франција се враќаат во финалето на Европското првенство. По седми пат во историјата ќе играат во големото финале, а досега трипати го кренаа трофејот. По натпреварот, Јамал ​​погледна

„Зборувај сега, зборувај сега“: шпанското „чудо од дете“ погледна во камерата и одговори на провокацијата на ривалот

„Зборувај сега, зборувај сега“: шпанското „чудо од дете“ погледна во камерата и одговори на провокацијата на ривалот

Ламин Јамал ​​е апсолутен хит на Европското првенство. Со само 16 години прави магии на фудбалските терени, а токму тој е најзаслужен што Шпанците со победата од 2:1 над Франција се враќаат во финалето на Европското првенство. По седми пат во историјата ќе играат во големото финале, а досега трипати го кренаа трофејот. По натпреварот, Јамал ​​погледна

„Зборувај сега, зборувај сега“: шпанското „чудо од дете“ погледна во камерата и одговори на провокацијата на ривалот

„Зборувај сега, зборувај сега“: шпанското „чудо од дете“ погледна во камерата и одговори на провокацијата на ривалот

Ламин Јамал ​​е апсолутен хит на Европското првенство. Со само 16 години прави магии на фудбалските терени, а токму тој е најзаслужен што Шпанците со победата од 2:1 над Франција се враќаат во финалето на Европското првенство. По седми пат во историјата ќе играат во големото финале, а досега трипати го кренаа трофејот. По натпреварот, Јамал ​​погледна

„Зборувај сега, зборувај сега“: шпанското „чудо од дете“ погледна во камерата и одговори на провокацијата на ривалот

„Зборувај сега, зборувај сега“: шпанското „чудо од дете“ погледна во камерата и одговори на провокацијата на ривалот

Ламин Јамал ​​е апсолутен хит на Европското првенство. Со само 16 години прави магии на фудбалските терени, а токму тој е најзаслужен што Шпанците со победата од 2:1 над Франција се враќаат во финалето на Европското првенство По седми пат во историјата ќе играат во големото финале, а досега трипати го кренаа трофејот. По натпреварот, Јамал ​​погледна

„Зборувај сега, зборувај сега“: шпанското „чудо од дете“ погледна во камерата и одговори на провокацијата на ривалот

„Зборувај сега, зборувај сега“: шпанското „чудо од дете“ погледна во камерата и одговори на провокацијата на ривалот

Ламин Јамал ​​е апсолутен хит на Европското првенство. Со само 16 години прави магии на фудбалските терени, а токму тој е најзаслужен што Шпанците со победата од 2:1 над Франција се враќаат во финалето на Европското првенство. По седми пат во историјата ќе играат во големото финале, а досега трипати го кренаа трофејот. По натпреварот, Јамал ​​погледна

Французин го провоцираше Јамал пред натпреварот. Тој потоа му порача: Зборувај сега!

Французин го провоцираше Јамал пред натпреварот. Тој потоа му порача: Зборувај сега!

Ламине Јамал беше прогласен за играч на натпреварот по полуфиналната пресметка на Шпанија со Франција на Европското првенство. Јамал го постигна првиот од двата гола на Шпанија во победата од 2:1 и со тоа со 16 години и 352 дена стана најмладиот стрелец во историјата на европските првенства. Франција без гол до полуфинале, таму ја чека разиграната

„Зборувај сега, зборувај сега“: шпанското „чудо од дете“ погледна во камерата и одговори на провокацијата на ривалот

„Зборувај сега, зборувај сега“: шпанското „чудо од дете“ погледна во камерата и одговори на провокацијата на ривалот

Ламин Јамал ​​е апсолутен хит на Европското првенство. Со само 16 години прави магии на фудбалските терени, а токму тој е најзаслужен што Шпанците со победата од 2:1 над Франција се враќаат во финалето на Европското првенство. По седми пат во историјата ќе играат во големото финале, а досега трипати го кренаа трофејот. По натпреварот, Јамал ​​погледна