притисни ентер »

Гордост наша: Македонија доби балкански шампион во Теквондо!
Гордост наша: Македонија доби балкански шампион во Теквондо!

Гордост наша: Македонија доби балкански шампион во Теквондо!

Викендов во Босна и Херцеговина се одржа балканскот првенство во Теквондо каде македонските репрезентативци се вратија закитени со медали. Теквондо клуб КОРИО како репрезентативци на Македонија испрати тројца кадетски натпреварувачи кои покажаа дека Македонија е земја на спортот и на шампионите. Михаил Ангелевски, кадет во категоријата до 61кг забележа

Македонија доби балкански шампион во Теквондо

Македонија доби балкански шампион во Теквондо

Викендов во Босна и Херцеговина се одржа балканскот првенство во Теквондо каде македонските репрезентативци се вратија закитени со медали. Теквондо клуб КОРИО како репрезентативци на Македонија испрати тројца кадетски натпреварувачи кои покажаа дека Македонија е земја на спортот и на шампионите. Михаил Ангелевски, кадет  во категоријата до 61кг забележа