притисни ентер »

Финансиска помош од Општина Чаир за изгорените куќи во Серава
Финансиска помош од Општина Чаир за изгорените куќи во Серава

Финансиска помош од Општина Чаир за изгорените куќи во Серава

Општина Чаир се солидализира со семејствата на изгорените куќи во населба Серава. На 29-тата седница на Советот на Општина Чаир, едногласно се усвои предлогот за финансиска помош за семејствата на двете изгорени куќи во населба Серава. Истотака, Општина Чаир посредува за изнаоѓање и на други донатори и апелира до сите кои имаат можност да придонесат

Финансиска помош од Општина Чаир за изгорените куќи во Серава

Финансиска помош од Општина Чаир за изгорените куќи во Серава

Општина Чаир се солидализира со семејствата на изгорените куќи во населба Серава. На 29-тата седница на Советот на Општина Чаир, едногласно се усвои предлогот за финансиска помош за семејствата на двете изгорени куќи во населба Серава. Истотака, Општина Чаир посредува за изнаоѓање и на други донатори и апелира до сите кои имаат можност да придонесат

Општина Чаир се солидализира со семејствата на изгорените куќи во населба Серава

Општина Чаир се солидализира со семејствата на изгорените куќи во населба Серава

На 29-тата седница на Советот на општина Чаир, едногласно се усвои предлогот за финансиска помош за семејствата на двете изгорени куќи во населба Серава. Истотака, општина Чаир посредува за изнаоѓање и на други донатори и апелира до сите кои имаат можност да придонесат за повторната изградба на куќите пред да започне зимскиот период.

Општина Чаир се солидализира со семејствата на изгорените куќи во населба Серава

Општина Чаир се солидализира со семејствата на изгорените куќи во населба Серава

На 29-тата седница на Советот на Општина Чаир, едногласно се усвои предлогот за финансиска помош за семејствата на двете изгорени куќи во населба Серава. Исто така, Општина Чаир посредува за изнаоѓање и на други донатори и апелира до сите кои имаат можност да придонесат за повторната изградба на куќите пред да започне зимскиот период.

Општина Чаир со финансиска помош за семејствата на изгорените куќи во Серава

Општина Чаир со финансиска помош за семејствата на изгорените куќи во Серава

Општина Чаир на последната седница едногласно го усвои предлогот за финансиска помош за семејствата на двете изгорени куќи во населбата Серава. Како што информира Општина Чаир, таа посредува за изнаоѓање и на други донатори и апелира до сите кои имаат можност да придонесат за повторната изградба на куќите пред да започне зимскиот период.

Финансиска помош од Општина Чаир за изгорените куќи во Серава

Финансиска помош од Општина Чаир за изгорените куќи во Серава

Општина Чаир се солидализира со семејствата на изгорените куќи во населба Серава. На 29-тата седница на Советот на Општина Чаир, едногласно се усвои предлогот за финансиска помош за семејствата на двете изгорени куќи во населба Серава. Истотака, Општина Чаир посредува за изнаоѓање и на други донатори и апелира до сите кои имаат можност да придонесат

Општина Чаир се солидализира со семејствата на изгорените куќи во населба Серава

Општина Чаир се солидализира со семејствата на изгорените куќи во населба Серава

На 29-тата седница на Советот на Општина Чаир, едногласно се усвои предлогот за финансиска помош за семејствата на двете изгорени куќи во населба Серава. Истотака, Општина Чаир посредува за изнаоѓање и на други донатори и апелира до сите кои имаат можност да придонесат за повторната изградба на куќите пред да започне зимскиот период.

Општина Чаир финансиски ќе ги помогне семејствата на изгорените куќи во Серава

Општина Чаир финансиски ќе ги помогне семејствата на изгорените куќи во Серава

Општина Чаир на последната седница едногласно го усвои предлогот за финансиска помош за семејствата на двете изгорени куќи во населбата Серава. Како што информира Општина Чаир, таа посредува за изнаоѓање и на други донатори и апелира до сите кои имаат можност да придонесат за повторна изградба на куќите пред да започне зимскиот период.

Финансиска помош од Општина Чаир за изгорените куќи во Серава

Финансиска помош од Општина Чаир за изгорените куќи во Серава

Општина Чаир се солидализира со семејствата на изгорените куќи во населба Серава. На 29-тата седница на Советот на Општина Чаир едногласно се усвои предлогот за финансиска помош за семејствата на двете изгорени куќи во населба Серава. Исто така, Општина Чаир посредува за изнаоѓање и на други донатори и апелира до сите кои имаат можност да придонесат