притисни ентер »

Најубавиот поглед е од поткровје: Стан на поткровје во FUTURA 2
Најубавиот поглед е од поткровје: Стан на поткровје во FUTURA 2

Најубавиот поглед е од поткровје: Стан на поткровје во FUTURA 2

Живеењето на поткровје за многумина е желба заради автентичната архитектура и погледот кој го има од високо. Во објектот FUTURA 2 на нашата етаблирана градежна компанија ELENA LUKA HOME, становите на поткровје се со модерен изглед и со висококвалитетна звучна и термо изолација, како и со голема искористеност на просторот заради ѕидовите и плафоните