притисни ентер »

Тренд што буди носталгија: Џемперот „од баба“ ќе ве топли оваа зима 2021
Тренд што буди носталгија: Џемперот „од баба“ ќе ве топли оваа зима 2021

Тренд што буди носталгија: Џемперот „од баба“ ќе ве топли оваа зима 2021

Плетка која нè потсетува на детство, на топлата прегратка на баба, на едни минати и можеби поубави времиња... Џемпер кој едноставно ве „гушка“ во студените денови и ноќи. Кога станува збор за студените есенски и зимски денови, топлите, удобни, меки џемпери се незаменливи. Годинава повторно ќе бидат ИН џемперите од нашите баби. Оние со плетка кои нè