притисни ентер »

После колку месеци заедно паровите се опуштаат и излегуваат од комфор зоната?
После колку месеци заедно паровите се опуштаат и излегуваат од комфор зоната?

После колку месеци заедно паровите се опуштаат и излегуваат од комфор зоната?

Секој кој бил во малку подолга врска, знае дека работите се менуваат со текот на времето. Па, после колку месеци за првпат дечковците си ја гледаат девојката без шминка за првпат? После колку време девојката престанува да се депилира и се опушта? Според едно истражување спроведено во Велика Британија на 2.000 анкетирани луѓе, ова е просекот после колку