притисни ентер »

Еверест- хотелот на Монт Еверест на висина од 4.000 метри
Еверест- хотелот на Монт Еверест на висина од 4.000 метри

Еверест- хотелот на Монт Еверест на висина од 4.000 метри

Скриен на гребенот со спактакуларен поглед на највисокиот врв на светот- Монт Еверест, хотелот Еверест нуди фантастично доживување за сите сетила. Сместен е во рамките на националниот парк Сагармата во Непал, место кое е заштитено од УНЕСКО  и е светско наследство. Хотелот нуди поглед на 360 степени на највисоките  врвови. Со поглед на застрашувашкиот