притисни ентер »

Бачев: Коалицијата „Никогаш северна - само Македонија“ никогаш нема да ги признае овие избори
Бачев: Коалицијата „Никогаш северна - само Македонија“ никогаш нема да ги признае овие избори

Бачев: Коалицијата „Никогаш северна - само Македонија“ никогаш нема да ги признае овие избори

На 15 јули во Македонија се случи историски скандалозен преседан со планот за колатерална штета на Единствена Македонија на изборите, обвини претседателот на партијата, Јанко Бачев. Според него, се случил изборен фалсификат спрема Единствена Македонија. Бачев кажа дека Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна - само Македонија“ никогаш

Бачев за изборите ќе се жали во Стразбур

Бачев за изборите ќе се жали во Стразбур

На 15 јули во Македонија се случи историски скандалозен преседан со планот за колатерална штета на Единствена Македонија на изборите, се пожали Јанко Бачев на прес-конференција. -Планот е изготвен од некои го нарекуваат длабоката држава, некои „сценаристот“, а ние го нарекуваме „ѕверот“, во содејство со марионетската власт во Скопје. На Заев од претставниците

Бачев за изборите ќе се жали во Стразбур

Бачев за изборите ќе се жали во Стразбур

На 15 јули во Македонија се случи историски скандалозен преседан со планот за колатерална штета на Единствена Македонија на изборите, се пожали Јанко Бачев на прес-конференција. -Планот е изготвен од некои го нарекуваат длабоката држава, некои „сценаристот“, а ние го нарекуваме „ѕверот“, во содејство со марионетската власт во Скопје. На Заев од претставниците

Бачев: „Ѕверот“ не може да и прости на Единствена Македонија

Бачев: „Ѕверот“ не може да и прости на Единствена Македонија

„На 15 јули во Македонија се случи историски скандалозен преседан со планот за колатерална штета на Единствена Македонија на изборите. Планот е изготвен од некои го нарекуваат длабоката држава, некои „сценаристот", а ние го нарекуваме „ѕверот", во содејство со марионетската власт во Скопје. Како претседател на Единствена Македонија имам силна обврска

Бачев: Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ никогаш нема да ги признае овие избори

Бачев: Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ никогаш нема да ги признае овие избори

На 15 јули во Македонија се случи историски скандалозен преседан со планот за колатерална штета на Единствена Македонија на изборите, обвини претседателот на партијата, Јанко Бачев. Според него, се случил изборен фалсификат спрема Единствена Македонија. Бачев кажа дека Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ никогаш

Бачев: Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ никогаш нема да ги признае овие избори

Бачев: Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ никогаш нема да ги признае овие избори

На 15 јули во Македонија се случи историски скандалозен преседан со планот за колатерална штета на Единствена Македонија на изборите, обвини претседателот на партијата, Јанко Бачев. Според него, се случил изборен фалсификат спрема Единствена Македонија. Бачев кажа дека Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ никогаш

Бачев: Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ никогаш нема да ги признае овие избори

Бачев: Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ никогаш нема да ги признае овие избори

На 15 јули во Македонија се случи историски скандалозен преседан со планот за колатерална штета на Единствена Македонија на изборите, обвини претседателот на партијата, Јанко Бачев. Според него, се случил изборен фалсификат спрема Единствена Македонија. Бачев кажа дека Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ никогаш

Бачев: Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ никогаш нема да ги признае овие избори

Бачев: Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ никогаш нема да ги признае овие избори

На 15 јули во Македонија се случи историски скандалозен преседан со планот за колатерална штета на Единствена Македонија на изборите, обвини претседателот на партијата, Јанко Бачев. Според него, се случил изборен фалсификат спрема Единствена Македонија. Бачев кажа дека Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ никогаш

Кривична пријава за ДИК од Македонски концепт

Кривична пријава за ДИК од Македонски концепт

Партијата Македонски концепт информира дека ќе достави иницијатива до Уставен суд и кривична пријава до ЈО за ДИК, со цел, како што велат од таму, да се отвори пат за вистината за изборниот резултат. „Скандалозното сумирање на изборниот резултат покажа дека ние живееме во контролирана демократија, во која не е важно кој гласа, туку кој брои гласови

Кривична пријава за ДИК од Македонски концепт

Кривична пријава за ДИК од Македонски концепт

Македонски концепт ќе достави иницијатива до Уставен суд и кривична пријава до ЈО за ДИК, со цел да отвориме пат за вистината за изборниот режиран резултат, без разлика дали истото тоа контролирано судство ќе се охрабри да проработи! Скандалозното сумирање на изборниот резултат покажа дека ние живееме во контролирана демократија, во која не е важно