притисни ентер »

Трамп до Јапонците: Нема подобро време за инвестирање во САД
Трамп до Јапонците: Нема подобро време за инвестирање во САД

Трамп до Јапонците: Нема подобро време за инвестирање во САД

Американскиот претседател Доналд Трамп ги охрабри јапонските бизнисмени да ги зголемат инвестициите во Америка и објасни дека ќе се позанимава со трговскиот дебаланс меѓу САД и Јапонија, како и дека ќе обезбеди праведност и реципроцитет. Трамп пристигна во Јапонија денеска на голема церемонијална прослава, која треба да покаже постоење на силни врски

Трамп до Јапонците: Нема подобро време за инвестирање во САД

Трамп до Јапонците: Нема подобро време за инвестирање во САД

Американскиот претседател Доналд Трамп ги охрабри јапонските бизнисмени да ги зголемат инвестициите во Америка и објасни дека ќе се позанимава со трговскиот дебаланс меѓу САД и Јапонија, како и дека ќе обезбеди праведност и реципроцитет. Трамп пристигна во Јапонија денеска на голема церемонијална прослава, која треба да покаже постоење на силни врски

Трамп до Јапонците: Нема подобро време за инвестирање во САД

Трамп до Јапонците: Нема подобро време за инвестирање во САД

Американскиот претседател Доналд Трамп ги охрабри јапонските бизнисмени да ги зголемат инвестициите во Америка и објасни дека ќе се позанимава со трговскиот дебаланс меѓу САД и Јапонија, како и дека ќе обезбеди праведност и реципроцитет. Трамп пристигна во Јапонија денеска на голема церемонијална прослава, која треба да покаже постоење на силни врски

Трамп и порача на Јапонците дека нема подобро време за инвестирање во САД

Трамп и порача на Јапонците дека нема подобро време за инвестирање во САД

Трамп пристигна во Јапонија денеска на голема церемонијална прослава, која треба да покаже постоење на силни врски меѓу Вашингтон и Токио, и покрај зголемените трговски тензии меѓу двете земји. Американскиот претседател Доналд Трамп ги охрабри јапонските бизнисмени да ги зголемат инвестициите во Америка и објасни дека ќе се позанимава со трговскиот

Трамп до Јапонците: Нема подобро време за инвестирање во САД

Трамп до Јапонците: Нема подобро време за инвестирање во САД

Американскиот претседател Доналд Трамп ги охрабри јапонските бизнисмени да ги зголемат инвестициите во Америка и објасни дека ќе се позанимава со трговскиот дебаланс меѓу САД и Јапонија, како и дека ќе обезбеди праведност и реципроцитет. Трамп пристигна во Јапонија денеска на голема церемонијална прослава, која треба да покаже постоење на силни врски

Трамп до Јапонците: Нема подобро време за инвестирање во САД

Трамп до Јапонците: Нема подобро време за инвестирање во САД

Американскиот претседател Доналд Трамп ги охрабри јапонските бизнисмени да ги зголемат инвестициите во Америка и објасни дека ќе се позанимава со трговскиот дебаланс меѓу САД и Јапонија, како и дека ќе обезбеди праведност и реципроцитет. Трамп пристигна во Јапонија денеска на голема церемонијална прослава, која треба да покаже постоење на силни врски

Трамп до јапонските бизнисмени: Инвестирајте во САД

Трамп до јапонските бизнисмени: Инвестирајте во САД

Американскиот претседател Доналд Трамп ги охрабри јапонските бизнисмени да ги зголемат инвестициите во Америка и објасни дека ќе се позанимава со трговскиот дебаланс меѓу САД и Јапонија, како и дека ќе обезбеди праведност и реципроцитет. Трамп пристигна во Јапонија денеска на голема церемонијална прослава, која треба да покаже постоење на силни врски

Трамп до Јапонците: Нема подобро време за инвестирање во САД

Трамп до Јапонците: Нема подобро време за инвестирање во САД

Американскиот претседател Доналд Трамп ги охрабри јапонските бизнисмени да ги зголемат инвестициите во Америка и објасни дека ќе се позанимава со трговскиот дебаланс меѓу САД и Јапонија, како и дека ќе обезбеди праведност и взаемност. Токио, 25 мај 2019 (МИА) – Американскиот претседател Доналд Трамп ги охрабри јапонските бизнисмени да ги зголемат инвестициите

Трамп пристигна во Јапонија. Му подготвиле посета за уживање: Од партии голф до Трамп куп, само да се откаже од царина на јапонските автомобили!

Трамп пристигна во Јапонија. Му подготвиле посета за уживање: Од партии голф до Трамп куп, само да се откаже од царина на јапонските автомобили!

Претседателот на САД, Доналд Трамп, денеска пристигнал во официјална посета на Јапонија, за време на кој ќе разговара со царот Нарухито. После краткиот дочек на аеродромот, Трамп се упатил кон американската амбасада, каде ќе се состане со деловни луѓе. Посетата на Трамп е дел од дипломатската офанзива на јапонскиот премиер, Шинзо Абе, за која аналитичарите

Трамп во официјална посета на Јапонија

Трамп во официјална посета на Јапонија

Претседателот на САД Доналд Трамп пристигна во Јапонија. Од оваа државна посета се очекува да се покажат силните врски на двете земји и покрај актуелните трговски несогласувања. Трамп и неговата сопруга Меланија пристигнаа денеска по 14 часовен лет со државниот авион, а во Јапонија ќе престојуваат до 28 мај. На посетата на Трамп се гледа како на дел