притисни ентер »

Новото нормално подразбира и нов начин на достава на автомобилите до клиентите
Новото нормално подразбира и нов начин на достава на автомобилите до клиентите

Новото нормално подразбира и нов начин на достава на автомобилите до клиентите

За да се сведе на минимум можноста за пренесување на инфекцијата, индискиот производител Tata Motors одлучи да воведе испорака на своите автомобили во безбедносни балони Ставањето на возилото во пластичен балон ја намалува можноста за ширење на вирусот за време на транспортот на минимум, така што клиентот ќе го земе автомобилот во скоро стерилни услови

Дали вака ќе изгледа новото нормално!? Испорака на коли во „корона заштита“

Дали вака ќе изгледа новото нормално!? Испорака на коли во „корона заштита“

Индискиот производител Tata Motors одлучи да воведе испорака на своите автомобили во безбедносни балони, како заштита од Ковид-19. Дали се работи за лудост, маркетинг или само претпазливост проценете самите. Оттаму наведуваат дека пластичниот меур е целосно стериле, а истовремено овозможува спречување на било каков контакт од страна на дистрибутерот

Лудост или не – Tata испорачува возила во “Corona Free” заштита

Лудост или не – Tata испорачува возила во “Corona Free” заштита

Дали можеби помалку и се претера со коронавирусот и методите за заштита? Ова прашање се поставува откако индијскиот производител Tata започна да прави испорака на нови возила во “Corona Free” пластичка заштита. Оттаму наведуваат дека пластичниот меур е целосно стериле, а истовремено овозможува спречување на било каков контакт од страна на дистрибутерот

Поради пандемијата , автомобилите ги испорачуваат во балони

Поради пандемијата , автомобилите ги испорачуваат во балони

Барем во Азија каде еден производител одлучи да се пофали со новата практика на испорака на нови автомобили. За да се сведе на минимум можноста за пренесување на инфекцијата, индискиот производител Тата моторс одлучи да воведе испорака на своите автомобили во безбедносни балони. Ставањето на возилото во пластичен балон ја сведува можноста за ширење