притисни ентер »

ГУЖВА НА ГРАНИЧНИОТ ПРЕМИН “БЛАЦЕ”: Голем број жители од Македонија заминаа на гласање во Косово
ГУЖВА НА ГРАНИЧНИОТ ПРЕМИН “БЛАЦЕ”: Голем број жители од Македонија заминаа на гласање во Косово

ГУЖВА НА ГРАНИЧНИОТ ПРЕМИН “БЛАЦЕ”: Голем број жители од Македонија заминаа на гласање во Косово

За разлика од другите гранични премини, денеска беше мошне фреквентно и на моменти со застој на граничниот премин „Блаце“, за што сведочат видео-камерите. Ваквата причина се должи на тоа што истовремено денеска и во Косово, како и во Македонија, се одржуваат локални избори. За разлика од претпладнето кога застојот беше за излез од Македонија, попладнево

Голем број жители од Македонија гласаа во две држави

Голем број жители од Македонија гласаа во две држави

За разлика од другите гранични премини, денеска беше мошне фреквентно и на моменти со застој на граничниот премин „Блаце“, за што сведочат видео-камерите. Ваквата причина се должи на тоа што истовремено денеска и во Косово, како и во Македонија, се одржуваат локални избори. За разлика од претпладнето кога застојот беше за излез од Македонија, попладнево

Голем број граѓани со двојно државјанство заминаа на гласање во Косово

Голем број граѓани со двојно државјанство заминаа на гласање во Косово

За разлика од другите гранични премини, денеска беше мошне фреквентно и на моменти со застој на граничниот премин „Блаце“, за што сведочат видео-камерите. Ваквата причина се должи на тоа што истовремено денеска и во Косово, како и во Македонија, се одржуваат локални избори. За разлика од претпладнето кога застојот беше за излез од Македонија, попладнево

Голем број жители од Македонија заминаа на гласање во Косово

Голем број жители од Македонија заминаа на гласање во Косово

За разлика од другите гранични премини, денеска беше мошне фреквентно и на моменти со застој на граничниот премин „Блаце“, за што сведочат видео-камерите. Ваквата причина се должи на тоа што истовремено денеска и во Косово, како и во Македонија, се одржуваат локални избори. За разлика од претпладнето кога застојот беше за излез од Македонија, попладнево

Метеж на граница: Голем број жители од Македонија заминаа на гласање во Косово

Метеж на граница: Голем број жители од Македонија заминаа на гласање во Косово

За разлика од другите гранични премини, денеска беше мошне фреквентно и на моменти со застој на граничниот премин „Блаце“, за што сведочат видео-камерите. Ваквата причина се должи на тоа што истовремено денеска и во Косово, како и во Македонија, се одржуваат локални избори. За разлика од претпладнето кога застојот беше за излез од Македонија, попладнево

Голем број жители од Македонија заминаа на гласање во Косово

Голем број жители од Македонија заминаа на гласање во Косово

ФОТО: Голем број жители од Македонија заминаа на гласање во Косово За разлика од другите гранични премини, денеска беше мошне фреквентно и на моменти со застој на граничниот премин „Блаце“, за што сведочат видео-камерите. Ваквата причина се должи на тоа што истовремено денеска и во Косово, како и во Македонија, се одржуваат локални избори. За разлика