притисни ентер »

Играта Call of Duty: Моbilе со рекордни 100 милиони преземања
Играта Call of Duty: Моbilе со рекордни 100 милиони преземања

Играта Call of Duty: Моbilе со рекордни 100 милиони преземања

Видеоиграта Call of Duty: Моbilе во првата седмица од појавувањето на пазарот, се продаде во над 100 милиони преземања на уредите со оперативен систем Андроид или ИОС. Со ова, мобилната верзија на Call of Duty во таа смисла ги надмина „Фортнајт“ и „ПУБГ“. Освен тоа, според аналитичката компанија Сензор тауер, иако оваа видеоигра е бесплатна за симнување,

„Call of Duty: Моbilе” со рекордни 100 милиони преземања

„Call of Duty: Моbilе” со рекордни 100 милиони преземања

Видеоиграта „Call of Duty: Моbilе” во првата седмица од појавувањето на пазарот, се продаде во над 100 милиони преземања на уредите со оперативен систем Андроид или ИОС. Со ова, мобилната верзија на „Call of Duty” во таа смисла ги надмина „Фортнајт” и „ПУБГ”. Освен тоа, според аналитичката компанија Сензор тауер, иако оваа видеоигра е бесплатна за

„Call of Duty: Моbilе“ со рекордни 100 милиони преземања

„Call of Duty: Моbilе“ со рекордни 100 милиони преземања

Видеоиграта „Call of Duty: Моbilе“ во првата седмица од појавувањето на пазарот, се продаде во над 100 милиони преземања на уредите со оперативен систем Андроид или ИОС. Со ова, мобилната верзија на „Call of Duty“ во таа смисла ги надмина „Фортнајт“ и „ПУБГ“. Освен тоа, според аналитичката компанија Сензор тауер, иако оваа видеоигра е бесплатна за

Видеоигри: Call of Duty Моbilе за една недела со 100 милиони преземања

Видеоигри: Call of Duty Моbilе за една недела со 100 милиони преземања

Видеоиграта „Call of Duty: Моbilе“ во првата седмица од појавувањето на пазарот, се продаде во над 100 милиони преземања на уредите со оперативен систем Андроид или ИОС. Со ова, мобилната верзија на „Call of Duty“ во таа смисла ги надмина „Фортнајт“ и „ПУБГ“. Освен тоа, според аналитичката компанија Сензор тауер, иако оваа видеоигра е бесплатна за

„Call of Duty: Моbilе“ со рекордни 100 милиони преземања

„Call of Duty: Моbilе“ со рекордни 100 милиони преземања

Видеоиграта „Call of Duty: Моbilе“ во првата седмица од појавувањето на пазарот, се продаде во над 100 милиони преземања на уредите со оперативен систем Андроид или ИОС. Со ова, мобилната верзија на „Call of Duty“ во таа смисла ги надмина „Fortnite“ и „PUBG“. Освен тоа, според аналитичката компанија Sensor Tower, иако оваа видеоигра е бесплатна за

100 милиони преземања на „Call of Duty: Моbilе“, уште во првата недела

100 милиони преземања на „Call of Duty: Моbilе“, уште во првата недела

Ова е најголемото лансирање на мобилна игра во историјата, во однос на бројот корисници во првата недела, изјави Ренди Нелсон од Сензор тауер. Уште во првата недела од појавувањето на пазарот на видеоиграта „Call of Duty: Моbilе“, достигна 100 милиони преземања на уредите со оперативен систем Андроид или ИОС. Со ова, мобилната верзија на „Call of Duty“

Светот полуде по „Call of Duty“: Досега над 100 милиони преземања

Светот полуде по „Call of Duty“: Досега над 100 милиони преземања

Видеоиграта „Call of Duty: Моbilе“ во првата седмица од појавувањето на пазарот, се продаде во над 100 милиони преземања на уредите со оперативен систем Андроид или ИОС. Со ова, мобилната верзија на „Call of Duty“ во таа смисла ги надмина „Фортнајт“ и „ПУБГ“. Освен тоа, според аналитичката компанија Сензор тауер, иако оваа видеоигра е бесплатна за

„Call of Duty: Моbilе“ со рекордни 100 милиони преземања

„Call of Duty: Моbilе“ со рекордни 100 милиони преземања

Видеоиграта „Call of Duty: Моbilе“ во првата седмица од појавувањето на пазарот, се продаде во над 100 милиони преземања на уредите со оперативен систем Андроид или ИОС. Со ова, мобилната верзија на „Call of Duty“ во таа смисла ги надмина „Фортнајт“ и „ПУБГ“. Освен тоа, според аналитичката компанија Сензор тауер, иако оваа видеоигра е бесплатна за

„Call of Duty: Моbilе“ со рекордни 100 милиони преземања

„Call of Duty: Моbilе“ со рекордни 100 милиони преземања

„Call of Duty: Моbilе“ со рекордни 100 милиони преземања Видеоиграта „Call of Duty: Моbilе“ во првата седмица од појавувањето на пазарот, се продаде во над 100 милиони преземања на уредите со оперативен систем Андроид или ИОС. Со ова, мобилната верзија на „Call of Duty“ во таа смисла ги надмина „Фортнајт“ и „ПУБГ“. Освен тоа, според аналитичката компанија