притисни ентер »

ФОТО | Алесандра Амбросио има нова љубов: Згодната манекенка забележана на Ибица со син на мултимилионер
ФОТО | Алесандра Амбросио има нова љубов: Згодната манекенка забележана на Ибица со син на мултимилионер

ФОТО | Алесандра Амбросио има нова љубов: Згодната манекенка забележана на Ибица со син на мултимилионер

Бразилската манекенка Алесандра Амбросио (43) е забележана на Ибица, во друштво на синот на мултимилионерот Мајкл Смурфит , Александар Смурфит (39). Според фотографиите, тие уживале во пливањето и делувале прилично блиски. По раскинувањето со манекенот Ричард Ли минатата година, се чини дека Амбросио си најде нова љубов. Покрај тоа што поминала убаво

Алесандра Амбросио фотографирана со син на мултимилионер на одмор на Ибица

Алесандра Амбросио фотографирана со син на мултимилионер на одмор на Ибица

Бразилската манекенка Алесандра Амбросио е фотографирана на Ибица со синот на мултимилионерот Мајкл Смурфит, Александар Смурфит. Тие уживаа во пливањето и изгледаа дека се многу блиски. По раскинувањето со Ричард Ли минатата година, се чини дека Алесандра си најде нова љубов. Освен што се забавуваше со Александар, Алесандра на фотографиите ја покажа

Алесандра Амбросио фотографирана со син на мултимилионер на одмор на Ибица

Алесандра Амбросио фотографирана со син на мултимилионер на одмор на Ибица

Бразилската манекенка Алесандра Амбросио е фотографирана на Ибица со синот на мултимилионерот Мајкл Смурфит, Александар Смурфит. Тие уживаа во пливањето и изгледаа дека се многу блиски. По раскинувањето со Ричард Ли минатата година, се чини дека Алесандра си најде нова љубов. Освен што се забавуваше со Александар, Алесандра на фотографиите ја покажа

Алесандра Амбросио фотографирана со син на мултимилионер на одмор на Ибица

Алесандра Амбросио фотографирана со син на мултимилионер на одмор на Ибица

Бразилската манекенка Алесандра Амбросио е фотографирана на Ибица со синот на мултимилионерот Мајкл Смурфит, Александар Смурфит. Тие уживаа во пливањето и изгледаа дека се многу блиски. По раскинувањето со Ричард Ли минатата година, се чини дека Алесандра си најде нова љубов. Освен што се забавуваше со Александар, Алесандра на фотографиите ја покажа

Алесандра Амбросио го „уловила“ синот на мултимилионерот, цела плажа гледала во нив

Алесандра Амбросио го „уловила“ синот на мултимилионерот, цела плажа гледала во нив

Бразилската манекенка Алесандра Амбросио е фотографирана на Ибица со синот на мултимилионер Мајкл Смурфит, Александер Смурфит. Тие уживале во капењето и делувале многу блиски. Се чини дека Алесандра пронајде нова љубов по раскинувањето со Ричард Ли минатата година. За време на дружбата со Александер, Бразилката ја покажа и својата извајана фигура во

Алесандра Амбросио фотографирана со син на мултимилионер на одмор на Ибица

Алесандра Амбросио фотографирана со син на мултимилионер на одмор на Ибица

Бразилската манекенка Алесандра Амбросио е фотографирана на Ибица со синот на мултимилионерот Мајкл Смурфит, Александар Смурфит. Тие уживаа во пливањето и изгледаа дека се многу … Алесандра Амбросио фотографирана со син на мултимилионер на одмор на Ибица Прочитај повеќе » Текстот Алесандра Амбросио фотографирана со син на мултимилионер на одмор на

Алесандра Амбросио фотографирана со син на мултимилионер на одмор на Ибица

Алесандра Амбросио фотографирана со син на мултимилионер на одмор на Ибица

Бразилската манекенка Алесандра Амбросио е фотографирана на Ибица со синот на мултимилионерот Мајкл Смурфит, Александар Смурфит. Тие уживаа во пливањето и изгледаа дека се многу блиски. По раскинувањето со Ричард Ли минатата година, се чини дека Алесандра си најде нова љубов. Освен што се забавуваше со Александар, Алесандра на фотографиите ја покажа

Алесандра Амбросио фотографирана со син на мултимилионер на одмор на Ибица

Алесандра Амбросио фотографирана со син на мултимилионер на одмор на Ибица

Бразилската манекенка Алесандра Амбросио е фотографирана на Ибица со синот на мултимилионерот Мајкл Смурфит, Александар Смурфит. Тие уживаа во пливањето и изгледаа дека се многу блиски. По раскинувањето со Ричард Ли минатата година, се чини дека Алесандра си најде нова љубов. Освен што се забавуваше со Александар, Алесандра на фотографиите ја покажа

Новиот дечко на Алесандра Амброзио „тежи“ милиони: Бразилската моделка во врска со син на мултимилионер

Новиот дечко на Алесандра Амброзио „тежи“ милиони: Бразилската моделка во врска со син на мултимилионер

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER Бразилската моделка Алесандра Амброзио е фотографирана на Ибица со синот на мултимилионерот Мајкл Смурфит, Александар Смурфит. Тие уживаа во пливањето и изгледаа многу блиски. Се чини дека Алесандра си најде нова љубов по раскинувањето со Ричард Ли минатата година. Покрај новото момче, Алесандра ја покажа и својата фигура во

Новиот дечко на Алесандра Амброзио „тежи“ милиони: Бразилската моделка „улови“ син на мултимилионер

Новиот дечко на Алесандра Амброзио „тежи“ милиони: Бразилската моделка „улови“ син на мултимилионер

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER Бразилскиот модел Алесандра Амбросио е фотографирана на Ибица со синот на мултимилионерот Мајкл Смурфит, Александар Смурфит. Тие уживаа во пливањето и изгледаа многу блиски. Се чини дека Алесандра си најде нова љубов по раскинувањето со Ричард Ли минатата година. Покрај времето со Александра, Алесандра ја покажа и својата фигура