притисни ентер »

Научните друштва на средба во МОН: Како да им се помогне на талентираните ученици
Научните друштва на средба во МОН: Како да им се помогне на талентираните ученици

Научните друштва на средба во МОН: Како да им се помогне на талентираните ученици

Беше разгледувана можноста за брза интервенција и финансиска помош на здруженијата за да може да го остварат учеството на меѓународните олимпијади Со новиот закон за средно образование ќе се најдат системски решенија за финансирање на учеството на олимпијади, добија ветување друштвата од полето на природно-математичките науки кои вчера се сретнаа со