притисни ентер »

Ципрас и Мицотакис како на парламентарни избори: Се предвидува победа на Нова демократија
Ципрас и Мицотакис како на парламентарни избори: Се предвидува победа на Нова демократија

Ципрас и Мицотакис како на парламентарни избори: Се предвидува победа на Нова демократија

Речиси 10 милиони Грци, од кои половина милион се нови гласачи, утре ќе гласаат на европските и локалните избори во Грција. Иако граѓаните се повикани да изберат претставници во Европскиот Парламент, градоначалници, префекти и членови на општинските и регионални совети, во предизборниот период во Грција, утрешните избори добија карактер на парламентарни

Грција утре гласа на европските и локалните избори кои добија карактер на парламентарни

Грција утре гласа на европските и локалните избори кои добија карактер на парламентарни

Речиси 10 милиони Грци, од кои половина милион се нови гласачи, утре ќе гласаат на европските и локалните избори во Грција. Иако граѓаните се повикани да изберат претставници во Европскиот Парламент, градоначалници, префекти и членови на општинските и регионални совети, во предизборниот период во Грција, утрешните избори добија карактер на парламентарни

Грција утре гласа на европските и локалните избори

Грција утре гласа на европските и локалните избори

Околу 10 милиони Грци утре ќе гласаат на европските и локалните избори во Грција. Иако граѓаните се повикани да изберат претставници во Европскиот парламент, градоначалници, членови на општинските и регионални совети, во предизборниот период во Грција, утрешните избори добија карактер на парламентарни избори, пишува МИА. Глас за доверба на владата

Европските избори во Грција добија карактер на парламентарни избори

Европските избори во Грција добија карактер на парламентарни избори

Речиси 10 милиони Грци, од кои половина милион се нови гласачи, утре ќе гласаат на европските и локалните избори во Грција. Иако граѓаните се повикани да изберат претставници во Европскиот Парламент, градоначалници, префекти и членови на општинските и регионални совети, во предизборниот период во Грција, утрешните избори добија карактер на парламентарни

Грција утре гласа на европските и локалните избори кои добија карактер на парламентарни избори

Грција утре гласа на европските и локалните избори кои добија карактер на парламентарни избори

Речиси 10 милиони Грци, од кои половина милион се нови гласачи, утре ќе гласаат на европските и локалните избори во Грција. Иако граѓаните се повикани да изберат претставници во Европскиот Парламент, градоначалници, префекти и членови на општинските и регионални совети, во предизборниот период во Грција, утрешните избори добија карактер на парламентарни

Грците утре гласаат на европски и локални избори

Грците утре гласаат на европски и локални избори

Речиси 10 милиони Грци утре ќе гласаат на европските и локалните избори во Грција. Иако граѓаните се повикани да изберат претставници во Европскиот Парламент, градоначалници, префекти и членови на општинските и регионални совети, во предизборниот период во Грција, утрешните избори добија карактер на парламентарни избори, јави дописничката на МИА од

Грција утре гласа на европските и локалните избори кои добија карактер на парламентарни избори

Грција утре гласа на европските и локалните избори кои добија карактер на парламентарни избори

Речиси 10 милиони Грци, од кои половина милион се нови гласачи, утре ќе гласаат на европските и локалните избори во Грција. Иако граѓаните се повикани да изберат претставници во Европскиот Парламент, градоначалници, префекти и членови на општинските и регионални совети, во предизборниот период во Грција, утрешните избори добија карактер на парламентарни

Ципрас очекува победа на европските избори

Ципрас очекува победа на европските избори

Во присуство на претседателот на грчкиот Парламент, на министри од владата, на кандидатите за градоначалник на Атина и префект на Атика, на кандидатите за европратеници, во присуство на неговата партнерка Бети Базиана, но и на бројни поддржувачи на партијата, грчкиот премиер и претседател на СИРИЗА, Алексис Ципрас синоќа во Атина, на плоштадот Синтагма

Грција утре гласа: И Ципрас и Мицотакис очекуваат победа

Грција утре гласа: И Ципрас и Мицотакис очекуваат победа

Грција утре гласа на европските и локалните избори кои добија карактер на парламентарни избори. Речиси 10 милиони Грци, од кои половина милион се нови гласачи, утре ќе гласаат на европските и локалните избори во Грција. Иако граѓаните се повикани да изберат претставници во Европскиот Парламент, градоначалници, префекти и членови на општинските и регионални

Грција утре гласа на европските и локалните избори кои добија карактер на парламентарни избори

Грција утре гласа на европските и локалните избори кои добија карактер на парламентарни избори

Речиси 10 милиони Грци, од кои половина милион се нови гласачи, утре ќе гласаат на европските и локалните избори во Грција. Иако граѓаните се повикани да изберат претставници во Европскиот Парламент, градоначалници, префекти и членови на општинските и регионални совети, во предизборниот период во Грција, утрешните избори добија карактер на парламентарни