притисни ентер »

Тринаесетгодишник избегал од домот „Ранка Милановиќ”
Тринаесетгодишник избегал од домот „Ранка Милановиќ”

Тринаесетгодишник избегал од домот „Ранка Милановиќ”

Тринаесетгодишно момче побегнало од домот ,,Ранка Милановиќ” во Скопје. Како што информира полицијата, вчера во Полициската станица Гази Баба, од ЈУ„Ранка Милановиќ“ пријавено е дека од установата се оддалечил нивниот штитеник Б.П. (13) од Битола, кој и претходно се оддалечувал и бил враќан во установата. Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

Тринаесетгодишник избегал од домот „Ранка Милановиќ”

Тринаесетгодишник избегал од домот „Ранка Милановиќ”

Тринаесетгодишно момче побегнало од домот ,,Ранка Милановиќ” во Скопје. Како што информира полицијата, вчера во Полициската станица Гази Баба, од ЈУ„Ранка Милановиќ“ пријавено е дека од установата се оддалечил нивниот штитеник Б.П. (13) од Битола, кој и претходно се оддалечувал и бил враќан во установата. Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

Тринаесетгодишник избегал од домот „Ранка Милановиќ”

Тринаесетгодишник избегал од домот „Ранка Милановиќ”

Тринаесетгодишник избегал од домот „Ранка Милановиќ” Тринаесетгодишно момче побегнало од домот ,,Ранка Милановиќ” во Скопје. Како што информира полицијата, вчера во Полициската станица Гази Баба, од ЈУ„Ранка Милановиќ“ пријавено е дека од установата се оддалечил нивниот штитеник Б.П. (13) од Битола, кој и претходно се оддалечувал и бил враќан во установата

Тринаесетгодишник побегнал од домот ,,Ранка Милановиќ”

Тринаесетгодишник побегнал од домот ,,Ранка Милановиќ”

Тринаесетгодишно момче побегнало од домот ,,Ранка Милановиќ” во Скопје. Како што информира полицијата, вчера во Полициската станица Гази Баба, од ЈУ„Ранка Милановиќ“ пријавено е дека од установата се оддалечил нивниот штитеник Б.П. (13) од Битола, кој и претходно се оддалечувал и бил враќан во установата. Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

Тринаесетгодишник побегнал од домот ,,Ранка Милановиќ”

Тринаесетгодишник побегнал од домот ,,Ранка Милановиќ”

Тринаесетгодишно момче побегнало од домот ,,Ранка Милановиќ” во Скопје. Како што информира полицијата, вчера во Полициската станица Гази Баба, од ЈУ„Ранка Милановиќ“ пријавено е дека од установата се оддалечил нивниот штитеник Б.П. (13) од Битола, кој и претходно се оддалечувал и бил враќан во установата. Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето

Тринаесетгодишник побегнал од домот ,,Ранка Милановиќ”

Тринаесетгодишник побегнал од домот ,,Ранка Милановиќ”

Тринаесетгодишно момче побегнало од домот ,,Ранка Милановиќ” во Скопје. Како што информира полицијата, вчера во Полициската станица Гази Баба, од ЈУ„Ранка Милановиќ“ пријавено е дека од установата се оддалечил нивниот штитеник Б.П. (13) од Битола, кој и претходно се оддалечувал и бил враќан во установата. Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето