притисни ентер »

Заљубени сте или само чувствувате силна сексуална привлечност?
Заљубени сте или само чувствувате силна сексуална привлечност?

Заљубени сте или само чувствувате силна сексуална привлечност?

Заљубени сте или само чувствувате силна сексуална привлечност? Како да знаеме дали она што го чувствуваме е навистина љубов? Љубовта и сексуалната привлечност имаат заеднички карактеристики: и двете се силни емоции, можеме да доживееме и сексуална привлечност кон луѓето што ги сакаме. Сепак, тоа можеме да го почувствуваме и кон луѓето кои не ги сакаме

Заљубени сте или само чувствувате силна сексуална привлечност?

Заљубени сте или само чувствувате силна сексуална привлечност?

Како да знаеме дали она што го чувствуваме е навистина љубов? Љубовта и сексуалната привлечност имаат заеднички карактеристики: и двете се силни емоции, можеме да доживееме и сексуална привлечност кон луѓето што ги сакаме. Сепак, тоа можеме да го почувствуваме и кон луѓето кои не ги сакаме. Додека крајната цел на сексуалната привлечност е сексот, љубовта