притисни ентер »

МЛАДОЖЕНЕЦОТ ГО СПОДЕЛИ ГОРКОТО ИСКУСТВО: Како таа ме изневери на денот на свадбата
МЛАДОЖЕНЕЦОТ ГО СПОДЕЛИ ГОРКОТО ИСКУСТВО: Како таа ме изневери на денот на свадбата

МЛАДОЖЕНЕЦОТ ГО СПОДЕЛИ ГОРКОТО ИСКУСТВО: Како таа ме изневери на денот на свадбата

Жител на Зренјанин го споделил своето „гоpко“ искуствo ,тој се подготвувал за свадба кога му се случило нешто на што не се надевал. Јован ја започнал својата приказна -„Ја запознав Санела кога имав 30 години а таа имаше 25, завршив факултет по веронаука и требаше да станам поп.Се познававме можеби година дена и за тоа време на живеевме заедно но ни

Како таа ме изневери на денот на свадбата

Како таа ме изневери на денот на свадбата

Жител на Зренјанин го споделил своето „горко“ искуств ,тој се подготвувал за свадба кога му се случило нешто на што не се надевал. Јован ја започнал својата приказна -„Ја запознав Санела кога имав 30 години а таа имаше 25, завршив факлултет по веронаука и требаше да станам поп.Се познававме можеби година дена и за тоа време на живеевме заедно но ни

Исповед на младоженец: Ги собрав парите и подароците од свадба и си заминав

Исповед на младоженец: Ги собрав парите и подароците од свадба и си заминав

Младо момче од Зренјемин , се подготвувал за свадба кога му се случило нешто на што не се надевал. -Ја запознав Санела кога имав 30 години а таа имаше 25, завршив факлултет по веронаука и требаше да станам поп.Се познававме можеби година дена и за тоа време на живеевме заедно но ни беше добро.- почнал Јован с. со својата приказна. За својата девојка