притисни ентер »

Сè за новата НБА сезона: Календар, нови протоколи, фаворити за титулата...
Сè за новата НБА сезона: Календар, нови протоколи, фаворити за титулата...

Сè за новата НБА сезона: Календар, нови протоколи, фаворити за титулата...

За два дена ќе започне уште една НБА сезона, која по пауза од една година ќе се одигра во добро познатиот термин. Пандемијата со коронавирусот направи мали промени во изминатите две сезони. Коронавирусот ќе влијае и врз натпреварите во тековната сезона, но само поради тоа што ќе постојат протоколи за вакцинација, кои ќе мора да ги почитуваат сите играчи