притисни ентер »

Volkswagen го покажа ентериерот на новиот Golf
Volkswagen го покажа ентериерот на новиот Golf

Volkswagen го покажа ентериерот на новиот Golf

Врз основа на овие скици, може да се очекува подинамичен Golf од неговите претходници, заедно со традиционалните линии. Новиот Golf од неговиот претходник најмногу се разликува во ентериерот, каде има минимален број физички копчиња во голема мерка заменети со контроли на екранот на допир. Под мултимедијалниот систем кој се поврзува со контролната табла

Volkswagen официјално го најавува новиот Golf – пристигнува на 24ти Октомври!

Volkswagen официјално го најавува новиот Golf – пристигнува на 24ти Октомври!

За две седмици Volkswagen и официјално ја претстави најновата, осма генерација на легендарниот Golf – а откривањето го започна со претставување на неколку официјални скици од новиот автомобил. Според она кое веќе го знаеме, новиот Golf би требало да постави нови стандарди во класата која е именувана токму по него. На скиците не можеме да видиме премногу

Volkswagen ја откри внатрешноста на новиот Golf

Volkswagen ја откри внатрешноста на новиот Golf

Осмата генерација на Golf ќе дебитира на 24-ти откомври, а Volkswagen ги откри официјалните скици. Врз нивна основа очекуваме подинамичен Golf од претходникот со традиционалните линии. Новиот "Golf" од претходникот пред сѐ се разликува во внатрешноста, каде минималниот број на физички копчиња во главно е заменет со контроли на екранот чувствителен

Volkswagen ја открил внатрешноста на новиот Golf

Volkswagen ја открил внатрешноста на новиот Golf

Осмата генерација на Golf ќе дебитира на 24-ти откомври, а Volkswagen ги најавил официјалните скици. На нивна основа очекуваме подинамичен Golf од претходникот, со традиционалните линии. Новиот "Golf" од претходникот пред се се разликува во внатрешноста, каде минималниот број на физички копчиња во главно е заменет со контроли на екранот чувствителен