притисни ентер »

Единствена Македонија: Сега кога е многу веројатно дека земјава нема да добие датум за преговори, Заев да го раскине договорот со Грција
Единствена Македонија: Сега кога е многу веројатно дека земјава нема да добие датум за преговори, Заев да го раскине договорот со Грција

Единствена Македонија: Сега кога е многу веројатно дека земјава нема да добие датум за преговори, Заев да го раскине договорот со Грција

Зоран Заев најави дека доколку не добие датум за преговори со ЕУ една од опциите е враќање на мандатот и распишување на избори. Сега кога е многу веројатно дека Македонија нема да добие датум за преговори, Единствена Македонија го повикува Заев најпрвин да го врати името со раскинување на Договорот со Грција со кој се брише името, идентитетот, историјата

Единствена Македонија: Сега кога е многу веројатно дека земјава нема да добие датум за преговори, Заев да го раскине договорот со Грција

Единствена Македонија: Сега кога е многу веројатно дека земјава нема да добие датум за преговори, Заев да го раскине договорот со Грција

Зоран Заев најави дека доколку не добие датум за преговори со ЕУ една од опциите е враќање на мандатот и распишување на избори. Сега кога е многу веројатно дека Македонија нема да добие датум за преговори, Единствена Македонија го повикува Заев најпрвин да го врати името со раскинување на Договорот со Грција со кој се брише името, идентитетот, историјата

Единствена Македонија: Нема датум, па ред е Заев да го поништи Преспанскиот договор

Единствена Македонија: Нема датум, па ред е Заев да го поништи Преспанскиот договор

Зоран Заев најави дека доколку не добие датум за преговори со ЕУ една од опциите е враќање на мандатот и распишување на избори. Сега кога е многу веројатно дека Македонија нема да добие датум за преговори, Единствена Македонија го повикува Заев најпрвин да го врати името со раскинување на Договорот со Грција со кој се брише името, идентитетот, историјата

Единствена Македонија: Заев, покај се и врати го првин името, а за мандатот не се грижи оти ќе ти биде одземен на следните избори

Единствена Македонија: Заев, покај се и врати го првин името, а за мандатот не се грижи оти ќе ти биде одземен на следните избори

Зоран Заев најави дека доколку не добие датум за преговори со ЕУ една од опциите е враќање на мандатот и распишување на избори. Сега кога е многу веројатно дека Македонија нема да добие датум за преговори, Единствена Македонија го повикува Заев најпрвин да го врати името со раскинување на Договорот со Грција со кој се брише името, идентитетот, историјата

Единствена Македонија: Сега кога е многу веројатно дека земјава нема да добие датум за преговори, Заев да го раскине договорот со Грција

Единствена Македонија: Сега кога е многу веројатно дека земјава нема да добие датум за преговори, Заев да го раскине договорот со Грција

Зоран Заев најави дека доколку не добие датум за преговори со ЕУ една од опциите е враќање на мандатот и распишување на избори. Сега кога е многу веројатно дека Македонија нема да добие датум за преговори, Единствена Македонија го повикува Заев најпрвин да го врати името со раскинување на Договорот со Грција со кој се брише името, идентитетот, историјата

Единствена Македонија: Заев, покај се и врати го првин името, а за мандатот не се грижи оти ќе ти биде одземен на следните избори

Единствена Македонија: Заев, покај се и врати го првин името, а за мандатот не се грижи оти ќе ти биде одземен на следните избори

Зоран Заев најави дека доколку не добие датум за преговори со ЕУ една од опциите е враќање на мандатот и распишување на избори. Сега кога е многу веројатно дека Македонија нема да добие датум за преговори, Единствена Македонија го повикува Заев најпрвин да го врати името со раскинување на Договорот со Грција со кој се брише името, идентитетот, историјата

Плачко

Плачко

Плачко Ништо не остана од ароганцијата на Заев кога треба да се води европска политика во интерес на Македонија. Не дека ова не го знаевме, туку напросто привлекува внимание и вреди да се потсетиме на неговата ароганција и да направиме паралела со неговото моментално однесување и тоа на меѓународна сцена. Ова е вистинското лице и на сегашниот и на

EM: Заев џабе плачиш кај странските газди по ходниците во Брисел, ти нема спас од македонскиот народ

EM: Заев џабе плачиш кај странските газди по ходниците во Брисел, ти нема спас од македонскиот народ

Зоран Заев продолжува да ја понижува Република Македонија на меѓународен план со најновото поданичко молење на неговите странаски газди во Брисел да дадат датум за преговори оти ќе паднела неговата влада. Единствена Македонија го повикува Зоран Заев веднаш да се врати во Татковината, и наместо во Брисел, тука во Република Македонија да ја води битката

Единствена Македонија: Заев, џабе плачеш кај странсккте газди по ходниците во Брисел, ти нема спас од македонскиот народ

Единствена Македонија: Заев, џабе плачеш кај странсккте газди по ходниците во Брисел, ти нема спас од македонскиот народ

„Зоран Заев продолжува да ја понижува Република Македонија на меѓународен план со најновото поданичко молење на неговите странаски газди во Брисел да дадат датум за преговори оти ќе паднела неговата влада. Единствена Македонија го повикува Зоран Заев веднаш да се врати во Татковината, и наместо во Брисел, тука во Република Македонија да ја води битката

Единствена Македонија: Заев ја понижува државата молејќи ги странските газди во Брисел

Единствена Македонија: Заев ја понижува државата молејќи ги странските газди во Брисел

Зоран Заев продолжува да ја понижува Република Македонија на меѓународен план со најновото поданичко молење на неговите странаски газди во Брисел да дадат датум за преговори оти ќе паднела неговата влада, вели партијата на Јанко Бачев, Единствена Македонија преку соопштение. Тие го повикуваат Заев да се врати дома, па наместо во Брисел, битката за