притисни ентер »

Gameloft наскоро ќе претстави нова Leggo игра за iOS и Android!
Gameloft наскоро ќе претстави нова Leggo игра за iOS и Android!

Gameloft наскоро ќе претстави нова Leggo игра за iOS и Android!

Leggo фанови подгответе се: Gameloft тукушто најави нова Leggo игра!. Прв пат најавена минатиот декември, LEGO Legacy: Heroes Unboxed официјално ќе биде достапна оваа есен. Според Gameloft, ова е првата Lego игра од овој жанр и нејзината цел е да врати во живот повеќе од 40 години постоење на Lego фигури на забавен начин. Имено, LEGO Legacy: Heroes