притисни ентер »

НА ПРОФИЛОТ НА МАРИНА ТУЦАКОВИЌ И ПОНАТАМУ СЕ ПОЈАВУВААТ ОБЈАВИ! Сите занемеле кога го прочитале ова
НА ПРОФИЛОТ НА МАРИНА ТУЦАКОВИЌ И ПОНАТАМУ СЕ ПОЈАВУВААТ ОБЈАВИ! Сите занемеле кога го прочитале ова

НА ПРОФИЛОТ НА МАРИНА ТУЦАКОВИЌ И ПОНАТАМУ СЕ ПОЈАВУВААТ ОБЈАВИ! Сите занемеле кога го прочитале ова

Марина Туцаковиќ починала 19 септември после куса борба со корона и долгогодишната борба со канцерот, а профилот кој го користела на Инстаграм долго бил омилен поради нејзините цитати. Многумина мислеле дека после нејзината смрт и нејзиниот профил ќе биде угасен, но тоа не се случило, но денешната објава сите ги изненадила. – Поздрав до сите. Од сега

Прва објава на профилот на Марина Туцаковиќ по нејзината смрт: „Поздрав до сите!“

Прва објава на профилот на Марина Туцаковиќ по нејзината смрт: „Поздрав до сите!“

Авторката на најголемите хитови во регионот, Марина Туцаковиќ, почина на 19 септември годинава. Марина неколку години се бореше со карциномот на дојка, а здравјето дополнително ѝ го наруши инфекцијата со коронавирусот. За два дена ќе помине точно едно месец од нејзината смрт, која крена голем прав во јавноста. Кој колку ѝ останал должен, на кого му