притисни ентер »

Дадилката повторно патува со семејството Ѓоковиќ
Дадилката повторно патува со семејството Ѓоковиќ

Дадилката повторно патува со семејството Ѓоковиќ

На финалето на Мастерсот во Торино една девојка во боксот на Ѓоковиќ го привлече вниманитето.Таа  дадилка на Стефан и Тара која морала  да исполни бројни критериуми за да ја добие оваа работа како што е познавање на странски јазик и педагогија. Младата дама ги исполнила сите очекувања. Таа ја почитува нивната улога како родители и ја споделува филозофијата

[ФОТО/ВИДЕО] Секојпат кога Новак нè воодушеви во улогата на татко – неговите моменти со Тара и Стефан се посилни од љубов

[ФОТО/ВИДЕО] Секојпат кога Новак нè воодушеви во улогата на татко – неговите моменти со Тара и Стефан се посилни од љубов

Големи се и историски трофеите кои ги освојува Новак Ѓоковиќ, но секој негов трофеј станува уште позначаен кога ќе ја прослави победата со децата, ќерката Тара и синот Стефан како и со сопругата Јелена. Тие и вчера славеа со него по повод освојувањето на Завршниот мастерс во Торино, а со тоа се продолжи низата посебни моменти во кои Новак покажал дека

Ова е дадилката на Стефан и Тара Ѓоковиќ

Ова е дадилката на Стефан и Тара Ѓоковиќ

На финалето на Мастерсот во Торино една девојка во боксот на Ѓоковиќ го привлече вниманитето.Таа  дадилка на Стефан и Тара која морала  да исполни бројни критериуми за да ја добие оваа работа како што е познавање на странски јазик и педагогија. Младата дама ги исполнила сите очекувања. Таа ја почитува нивната улога како родители и ја споделува филозофијата

Татко генијалец: Секој пат Новак нѐ воодушевува во улогата на родител-неговите моменти со Тара и Стефан се полни љубов

Татко генијалец: Секој пат Новак нѐ воодушевува во улогата на родител-неговите моменти со Тара и Стефан се полни љубов

Трофеите кои ги освојува Новак Ѓоковиќ се големи и историски. Но, секој негов трофеј станува уште позначаен кога победата ќе ја прослави со своите деца, ќерката Тара и синот Стефан кои исто така славеа со него вчера освојувајќи го завршниот Мастерс во Торино. Ваквите посебни моменти продолжија кога Ноле покажа дека е татко за медал. Новак Ѓоковиќ вчера