притисни ентер »

Немоќните жители на Ѓорче Петров имаат право на бесплатен превоз до лекар организиран од Општината
Немоќните жители на Ѓорче Петров имаат право на бесплатен превоз до лекар организиран од Општината

Немоќните жители на Ѓорче Петров имаат право на бесплатен превоз до лекар организиран од Општината

Немоќните жители на Ѓорче Петров имаат право на бесплатен превоз до лекар организиран од Општината А.С. Пред 3 минути Фото: Општина Ѓорче Петров Сите болни, немоќни, лица со попреченост или социјално загрозени лица кои живеат во општина Ѓорче Петров, можат бесплатно да бидат транспортирани до здравствените установи, доколку имаат претходно закажан

Продолжува хуманата акција на Општина Ѓорче Петров - Бесплатен транспорт за сите болни и немоќни луѓе

Продолжува хуманата акција на Општина Ѓорче Петров - Бесплатен транспорт за сите болни и немоќни луѓе

Градоначалникот на Општина Ѓорче Петров, Александар Стојкоски, на својот Фејсбук профил потсети дека сите болни, немоќни, лица со попреченост или социјално загрозени лица може се' уште бесплатно да бидат транспортирани до здравствените установи, доколку имаат претходно закажан термин за преглед, а не се во можност сами да си обезбедат превоз. - Здравственото

Убедлива победа на ЖРК Ѓорче Петров во Европскиот Куп против Тиват

Убедлива победа на ЖРК Ѓорче Петров во Европскиот Куп против Тиват

Убедлива победа на ЖРК Ѓорче Петров во Европскиот Куп против Тиват С.Д Пред 4 минути Фото: ЖРК Ѓорче Петров Женскиот ракометен тим на Македонија Ѓорче Петров скоро и да се пласираше во третата фаза од Европскиот Куп откако денес против Тиват славеа убедлива победа од 43:22. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Со овој триумф македонскиот претставник