притисни ентер »

Зошто не треба да се бањате повеќе од еднаш дневно?
Зошто не треба да се бањате повеќе од еднаш дневно?

Зошто не треба да се бањате повеќе од еднаш дневно?

Сувата, иритирана кожа и мрсната коса се само некои од последиците од многу честото туширање. Треба да бидеме умерени за буквално сè – дури и туширањето. Можеби во студените месеци поретко, но во летниот период сите сакаме да се истушираме еднаш дневно, некогаш и по неколкупати. Но, изгледа дека многу честото туширање може да ни предизвика повеќе проблеми