притисни ентер »

Ново правило во Берлин: Градот ќе одредува кој колкав стан може да изнајми
Ново правило во Берлин: Градот ќе одредува кој колкав стан може да изнајми

Ново правило во Берлин: Градот ќе одредува кој колкав стан може да изнајми

Од 2024 година во Берлин стапува на сила новиот закон за издавање станови, неодамна усвоен од Берлинскиот Сенат. Според новото правило, самците ќе можат да изнајмуваат само еднособен стан, а паровите стан со две спални. Пред речиси две недели Берлинскиот Сенат објави „проект за борба против недостигот на станови во Берлин“. Строгите регулативи на пазарот

Ново правило во Берлин: Градот ќе одредува кој колкав стан може да изнајми

Ново правило во Берлин: Градот ќе одредува кој колкав стан може да изнајми

Од 2024 година во Берлин стапува во сила новиот закон за издавање станови, неодамна усвоен од берлинскиот Сенат. Според новото правило, самците ќе може да изнајмуваат само еднособен стан, а паровите стан со две спални. Пред речиси две недели берлинскиот Сенат објави „проект за борба против недостигот на станови во Берлин“. Строгите регулативи на пазарот

Ново правило во Берлин: Градот ќе одредува колку луѓе можат да изнајмат стан

Ново правило во Берлин: Градот ќе одредува колку луѓе можат да изнајмат стан

Од 2024 година во Берлин стапува на сила новиот закон за издавање станови, неодамна усвоен од берлинскиот Сенат. Според новото правило, самците ќе можат да изнајмуваат само еднособен стан, а паровите стан со две спални. Пред речиси две недели берлинскиот Сенат објави „проект за борба против недостигот на станови во Берлин“. Строгите регулативи на пазарот

Ново правило во Берлин: Градот ќе одредува кој колкав стан може да изнајми

Ново правило во Берлин: Градот ќе одредува кој колкав стан може да изнајми

Од 2024 година во Берлин стапува на сила новиот закон за издавање станови, неодамна усвоен од Берлинскиот Сенат. Според новото правило, самците ќе можат да изнајмуваат само еднособен стан, а паровите стан со две спални. Пред речиси две недели Берлинскиот Сенат објави „проект за борба против недостигот на станови во Берлин“. Строгите регулативи на пазарот

Ново правило во Берлин: Градот ќе одредува кој колкав стан може да изнајми

Ново правило во Берлин: Градот ќе одредува кој колкав стан може да изнајми

Од 2024 година во Берлин стапува на сила новиот закон за издавање станови, неодамна усвоен од Берлинскиот Сенат. Според новото правило, самците ќе можат да изнајмуваат само еднособен стан, а паровите стан со две спални. Пред речиси две недели Берлинскиот Сенат објави „проект за борба против недостигот на станови во Берлин“. Строгите регулативи на пазарот