притисни ентер »

Како да ја изберете најдобрата крема за сончање?
Како да ја изберете најдобрата крема за сончање?

Како да ја изберете најдобрата крема за сончање?

На прагот сме на летото, а кремите за сончање со заштитен фактор се купуваат секојдневно. Додека некои потрошувачи имаат доверба во одредени брендови, други сепак се водат според цените со цел да заштедат некој денар повеќе. Меѓутоа, лекарите препорачуваат креми за сончање со заштитен фактор 20, а најделотворни и најдобри се оние кои на декларацијата

Како да ја изберете најдобрата крема за сончање?

Како да ја изберете најдобрата крема за сончање?

Како да ја изберете најдобрата крема за сончање? На прагот сме на летото, а кремите за сончање со заштитен фактор се купуваат секојдневно. Додека некои потрошувачи имаат доверба во одредени брендови, други сепак се водат според цените со цел да заштедат некој денар повеќе. Меѓутоа, лекарите препорачуваат креми за сончање со заштитен фактор 20, а најделотворни

Како да ја изберете најдобрата крема за сончање?

Како да ја изберете најдобрата крема за сончање?

На прагот сме на летото, а кремите за сончање со заштитен фактор се купуваат секојдневно. Додека некои потрошувачи имаат доверба во одредени брендови, други сепак се водат според цените со цел да заштедат некој денар повеќе. Меѓутоа, лекарите препорачуваат креми за сончање со заштитен фактор 20, а најделотворни и најдобри се оние кои на декларацијата