притисни ентер »

Прошетавме по улиците на Милано и се изненадивме од стилот на Италијанките: Изгледаат како милион долари!
Прошетавме по улиците на Милано и се изненадивме од стилот на Италијанките: Изгледаат како милион долари!

Прошетавме по улиците на Милано и се изненадивме од стилот на Италијанките: Изгледаат како милион долари!

Постојано слушаме за беспрекорниот стил на луѓето во Милано и нивната моќ и обичната бела маица да ја стилизираат на ефектен и модерен начин. Но немаме многу често можност да прошетаме низ улиците на престолнината на европската мода и лично да се увериме во тоа. За среќа, социјалните мрежи се најдобриот медиум кој за миг може да ни пренесе сè што се