притисни ентер »

Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпирани актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки
Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпирани актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпирани актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа корупција да биде следена, истражувана и гонета, вели амбасадорката на САД Анџела Агелер. Зборувајќи за минатонеделното

Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпирани актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпирани актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

реклама Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа корупција да биде следена, истражувана и гонета, вели амбасадорката на САД Анџела Агелер. Зборувајќи

Сите знаат кои се корумпираните актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

Сите знаат кои се корумпираните актери во земјава, се надевам институциите ќе преземат мерки

Фото: Влада Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа корупција да биде следена, истражувана и гонета – вели амбасадорката на САД Анџела Агелер. Зборувајќи

СИТЕ ГИ ЗНААТ КОРУМПИРАНИТЕ АКТЕРИ ВО МАКЕДОНИЈА Агелер се надева дека институциите ќе преземат мерки

СИТЕ ГИ ЗНААТ КОРУМПИРАНИТЕ АКТЕРИ ВО МАКЕДОНИЈА Агелер се надева дека институциите ќе преземат мерки

Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа корупција да биде следена, истражувана и гонета, вели амбасадорката на САД Анџела Агелер. Зборувајќи за минатонеделното

Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпирани актери во земјава, се надевам дека институциите ќе преземат мерки

Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпирани актери во земјава, се надевам дека институциите ќе преземат мерки

Агелер: Сите со кои разговарам знаат кои се корумпирани актери во земјава, се надевам дека институциите ќе преземат мерки М.Р.П. Пред 22 секунди Анџела Прајс Агелер - амбасадорка на САД во Р. С. Македонија / Фото: Слободен печат - Драган Митрески Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат

Агелер: Луѓето знаат кои се корумпираните актери во земјава

Агелер: Луѓето знаат кои се корумпираните актери во земјава

3 Нема правна обврска за институциите да преземат акција, но се надевам дека меѓу институциите кои веќе знаат дека има корупција во овие случаи, дека навистина ќе преземат нешто, бидејќи луѓето во оваа земја треба да бараат и заслужуваат оваа корупција да биде следена, истражувана и гонета, вели амбасадорката на САД Анџела Агелер. Зборувајќи за минатонеделното