притисни ентер »

Треба ли оризот да се мие пред готвење? Еве што велат резултатите од истражување
Треба ли оризот да се мие пред готвење? Еве што велат резултатите од истражување

Треба ли оризот да се мие пред готвење? Еве што велат резултатите од истражување

Треба ли оризот да се мие пред готвење? Еве што велат резултатите од истражување Оризот е една од најпопуларните намирници во светот. Иако потекнува од Азија, тој е дел од бројните традиционални кујни ширум светот. Сепак, неговата подготовка не е секогаш успешна, па често се поставува прашањето дали треба да се измие пред да се готви или не? Имено,