притисни ентер »

Мигранти од Еритреја најдени во возило на патот Радовиш-Штип
Мигранти од Еритреја најдени во возило на патот Радовиш-Штип

Мигранти од Еритреја најдени во возило на патот Радовиш-Штип

На регионалниот пат Радовиш – Штип, пред штипското село Лакавица, полициски службеници запреле патничко возило „Мерцедес“, управувано од 34-годишен скопјанец, а во кое се превезувале тројца мигранти од Еритреја. Возачот С.Р. и мигрантите биле приведени во СВР Штип за понатамошна постапка. По целосно документирање на случајот против С.Р. ќе биде поднесена

Полицијата откри тројца мигранти во возило на скопјанец кај Штип

Полицијата откри тројца мигранти во возило на скопјанец кај Штип

Скопје, 25 мај 2019 (/) – Тројца мигранти од Еритреја биле откриени изутринава во 3:15 часот на регионалниот пат Радовиш – Штип, пред штипското село Лакавица, во возило со скопски регистарски ознаки. Како што е наведено во полицискиот билтен, полициските службеници запреле патничко возило „Мерцедес“ со скопски регистарски ознаки, управувано од С.Р

Mигранти од Еритреја биле откриени на регионалниот пат Радовиш – Штип

Mигранти од Еритреја биле откриени на регионалниот пат Радовиш – Штип

Тројца мигранти од Еритреја биле откриени изутринава во 3:15 часот на регионалниот пат Радовиш – Штип, пред штипското село Лакавица, во возило со скопски регистарски ознаки. Како што е наведено во полицискиот билтен, полициските службеници запреле патничко возило „Мерцедес" со скопски регистарски ознаки, управувано од С.Р.(34) од Скопје, во кое се

Мигранти од Еритреја најдени во возило на патот Радовиш-Штип

Мигранти од Еритреја најдени во возило на патот Радовиш-Штип

На регионалниот пат Радовиш – Штип, пред штипското село Лакавица, полициски службеници запреле патничко возило „Мерцедес“, управувано од 34-годишен скопјанец, а во кое се превезувале тројца мигранти од Еритреја. Возачот С.Р. и мигрантите биле приведени во СВР Штип за понатамошна постапка. По целосно документирање на случајот против С.Р. ќе биде поднесена

Мигранти од Еритреја најдени во возило на патот Радовиш-Штип

Мигранти од Еритреја најдени во возило на патот Радовиш-Штип

На регионалниот пат Радовиш – Штип, пред штипското село Лакавица, полициски службеници запреле патничко возило „Мерцедес“, управувано од 34-годишен скопјанец, а во кое се превезувале тројца мигранти од Еритреја. Возачот С.Р. и мигрантите биле приведени во СВР Штип за понатамошна постапка. По целосно документирање на случајот против С.Р. ќе биде поднесена

Мигранти од Еритреја најдени во возило на патот Радовиш-Штип

Мигранти од Еритреја најдени во возило на патот Радовиш-Штип

На регионалниот пат Радовиш – Штип, пред штипското село Лакавица, полициски службеници запреле патничко возило „Мерцедес“, управувано од 34-годишен скопјанец, а во кое се превезувале тројца мигранти од Еритреја. Возачот С.Р. и мигрантите биле приведени во СВР Штип за понатамошна постапка. По целосно документирање на случајот против С.Р. ќе биде поднесена

Полицијата откри тројца мигранти во возило на скопјанец кај Штип

Полицијата откри тројца мигранти во возило на скопјанец кај Штип

Тројца мигранти од Еритреја биле откриени изутринава во 3:15 часот на регионалниот пат Радовиш – Штип, пред штипското село Лакавица, во возило со скопски регистарски ознаки. Како што е наведено во полицискиот билтен, полициските службеници запреле патничко возило „Мерцедес” со скопски регистарски ознаки, управувано од С.Р.(34) од Скопје, во кое се

Мигранти од Еритреја фатени на патот Радовиш – Штип

Мигранти од Еритреја фатени на патот Радовиш – Штип

На 25.05.2019 година во 03.15 часот на регионалниот пат Радовиш – Штип, пред с.Лакавица, штипско, полициски службеници запреле патничко возило „Мерцедес“ со скопски регистарски ознаки, управувано од 34 годишен скопјанец, а во кое се превезувале тројца мигранти од Еритреја. Возачот и мигрантите биле приведени во СВР Штип за понатамошна постапка. По

Повторно фатени шверцери на мигранти во Македонија

Повторно фатени шверцери на мигранти во Македонија

Возач на возилото бил 34 годишниот С.Р. кој заедно со мигрантите биле приведени во СВР Штип за понатамошна постапка. Во 3 часот по полноќ, на регионалниот пат Радовиш – Штип, пред штипското село Лакавица при рутинска полициска контрола на „Мерцедес“ со скопски регистарски таблички, полицијата пронашла тројца мигранти од Еритеја. Возач на возилото бил

Полицијата откри тројца мигранти во возило на скопјанец кај Штип

Полицијата откри тројца мигранти во возило на скопјанец кај Штип

Тројца мигранти од Еритреја биле откриени изутринава во 3:15 часот на регионалниот пат Радовиш – Штип, пред штипското село Лакавица, во возило со скопски регистарски ознаки. Како што е наведено во полицискиот билтен, полициските службеници запреле патничко возило „Мерцедес“ со скопски регистарски ознаки, управувано од С.Р.(34) од Скопје, во кое се