притисни ентер »

BTCC: Со една рунда до крајот, Ешли Сатон на чекор од втора титула по ред во Британскиот туринг шампионат
BTCC: Со една рунда до крајот, Ешли Сатон на чекор од втора титула по ред во Британскиот туринг шампионат

BTCC: Со една рунда до крајот, Ешли Сатон на чекор од втора титула по ред во Британскиот туринг шампионат

Британскиот шампионат на туристички автомобили е пример за било која форма на тркање на планетава. Дефинитивно. Тоа го покажува секоја одржана трка, секоја борба за позиција и секоја борба за титула. Минатата сезона Ешли Сатон позади волан на Infiniti Q50 беше победник на една неверојатна борба за титулата во текот на целата сезона, на секоја трка,