И доаѓа швaлерот дома додека маж и’ бил на работа. Нејзиниот 9 годишен син упаѓа дома ненадејно…

И доаѓа швaлерот дома додека маж и’ бил на работа. Нејзиниот 9 годишен син упаѓа дома ненадејно, ги здогледува и се сокрива во ормар. Мажот исто така ненадејно се појавува а жената го става швалерот во ормарот, не знаејќи дека и синот е внатре. Малиот: Мрачно е овде. Швалерот: Да, мрачно е. Малиот: Имам фудбалска топка. Швалерот: Баш убаво. Малиот: