притисни ентер »

Ќерката на Берчек била мажена за кралот на скандали: Таткои не и дошол на свадба, еве што е со неа денес
Ќерката на Берчек била мажена за кралот на скандали: Таткои не и дошол на свадба, еве што е со неа денес

Ќерката на Берчек била мажена за кралот на скандали: Таткои не и дошол на свадба, еве што е со неа денес

Ќерката на глумецот Александар Берчек, Мина се нашла во центар на скандали кога се омажила за реперот Скај Виклер. Кога во 2009 година се омажила за Ѓорѓе Миљеновиќ, познат како Скај Виклер, Мина Берчек била во центар на внимание, а се зборувале дека поради тоа се скарала со својот татко кој овој брак не го одобрувал. Нивната венчавка тогаш кренала

Ќерката на Берчек била мажена за кралот на скандали: Таткои не и дошол на свадба, еве што е со неа денес

Ќерката на Берчек била мажена за кралот на скандали: Таткои не и дошол на свадба, еве што е со неа денес

Ќерката на глумецот Александар Берчек, Мина се нашла во центар на скандали кога се омажила за реперот Скај Виклер. Кога во 2009 година се омажила за Ѓорѓе Миљеновиќ, познат како Скај Виклер, Мина Берчек била во центар на внимание, а се зборувале дека поради тоа се скарала со својот татко кој овој брак не го одобрувал. Нивната венчавка тогаш кренала