притисни ентер »

Квалитетот на вашата врска лежи во ова прашање…
Квалитетот на вашата врска лежи во ова прашање…

Квалитетот на вашата врска лежи во ова прашање…

Квалитетот на вашата врска лежи во ова прашање… Ако некогаш сакате да знаете колку е добра вашата врска со партнерот или со партнерката, поставете си го себе прашањето: Колку често се смееме заедно? Според некои истражувања, двојките што често се смеат заедно имаат поквалитетна врска. Истражувачите правеле истражување врз 71 двојка, а тие притоа раскажувале

Квалитетот на вашата врска лежи во ова прашање…

Квалитетот на вашата врска лежи во ова прашање…

Ако некогаш сакате да знаете колку е добра вашата врска со партнерот или со партнерката, поставете си го себе прашањето: Колку често се смееме заедно? Според некои истражувања, двојките што често се смеат заедно имаат поквалитетна врска. Истражувачите правеле истражување врз 71 двојка, а тие притоа раскажувале како се сретнале прв пат. Научниците броеле