притисни ентер »

Пренос од претставувањето на звучникот Legendary, креација на дуото Теохаров – Стефановски
Пренос од претставувањето на звучникот Legendary, креација на дуото Теохаров – Стефановски

Пренос од претставувањето на звучникот Legendary, креација на дуото Теохаров – Стефановски

Како што веќе пишувавме , за денес напладне е закажана промоцијата на лимитираната едиција на звучници, кои Теохаров Аудио ги креираше во соработка со гитарскиот виртуоз Влатко Стефановски. Овој врвен македонски производ својата светска премиера ја доживува во рамките на хрватскиот фестивал Too Loud Fest 2021, најголемиот музичко-визуелен настан во