притисни ентер »

Општините и граѓанските организации без капацитет за користење на фондовите на ЕУ
Општините и граѓанските организации без капацитет за користење на фондовите на ЕУ

Општините и граѓанските организации без капацитет за користење на фондовите на ЕУ

Општините и граѓанските организации без капацитет за користење на фондовите на ЕУ Граѓанските организации и општините немаат доволно капацитет за менаџирање со средства од фондовите на Европската унија, оценуваат експертите кои низ годините вршеа истражување на терен, но и реализираат проекти со европски пари. На општините им недостасува институционална

Фондот за Западен Балкан додели грантови за 24 проекти

Фондот за Западен Балкан додели грантови за 24 проекти

Секретаријатот на Фондот за Западен Балкан во Тирана ја одржа дводневната партнерска работилница и церемонијата за доделување на грантови од 24-те победнички проекти од вториот повик на ВБФ. На настанот присуствуваа високи претставници од министерства за надворешни работи на шесте земји од Западен Балкан, претставници на дипломатските мисии, невладини

Фондот за Западен Балкан додели грантови за 24 проекти

Фондот за Западен Балкан додели грантови за 24 проекти

- Секретаријатот на Фондот за Западен Балкан во Тирана ја одржа дводневната партнерска работилница и церемонијата за доделување на грантови од 24-те победнички проекти од вториот повик на ВБФ. Тирана, 25 мај 2019 (МИА) – Секретаријатот на Фондот за Западен Балкан во Тирана ја одржа дводневната партнерска работилница и церемонијата за доделување на

Фондот за Западен Балкан додели грантови за 24 проекти

Фондот за Западен Балкан додели грантови за 24 проекти

Секретаријатот на Фондот за Западен Балкан во Тирана ја одржа дводневната партнерска работилница и церемонијата за доделување на грантови од 24-те победнички проекти од вториот повик на ВБФ. На настанот присуствуваа високи претставници од министерства за надворешни работи на шесте земји од Западен Балкан, претставници на дипломатските мисии, невладини

Грантови на Фондот за Западен Балкан за четири невладини организации од земјава

Грантови на Фондот за Западен Балкан за четири невладини организации од земјава

Четири организации од земјава се добитници на грантови од вториот повик на Фондот за Западен Балкан во областа на животната средина, култура, образование и научна размена, млади… Од вкупно 245 организации од регионот што аплицирале за грантови избрани се 24 организации чии активности ќе се финансиираат. Грантовите беа доделени вчера на церемонија организирана

Грантови на Фондот за Западен Балкан за четири невладини организации од земјава

Грантови на Фондот за Западен Балкан за четири невладини организации од земјава

Четири организации од земјава се добитници на грантови од вториот повик на Фондот за Западен Балкан во областа на животната средина, култура, образование и научна размена, млади… Од вкупно 245 организации од регионот што аплицирале за грантови избрани се 24 организации чии активности ќе се финансиираат. Грантовите беа доделени вчера на церемонија организирана

Грантови на Фондот за Западен Балкан за четири невладини организации од земјава

Грантови на Фондот за Западен Балкан за четири невладини организации од земјава

Четири организации од земјава се добитници на грантови од вториот повик на Фондот за Западен Балкан во областа на животната средина, култура, образование и научна размена, млади… Од вкупно 245 организации од регионот што аплицирале за грантови избрани се 24 организации чии активности ќе се финансиираат. Грантовите беа доделени вчера на церемонија организирана

Четири организации од земјава се добитници на грантови од вториот повик на Фондот за Западен Балкан

Четири организации од земјава се добитници на грантови од вториот повик на Фондот за Западен Балкан

Четири организации од земјава се добитници на грантови од вториот повик на Фондот за Западен Балкан во областа на животната средина, култура, образование и научна размена, млади... Од вкупно 245 организации од регионот што аплицирале за грантови избрани се 24 организации чии активности ќе се финансиираат. Грантовите беа доделени вчера на церемонија

Грантови на Фондот за Западен Балкан за четири невладини организации од земјава

Грантови на Фондот за Западен Балкан за четири невладини организации од земјава

Четири организации од земјава се добитници на грантови од вториот повик на Фондот за Западен Балкан во областа на животната средина, култура, образование и научна размена, млади… Од вкупно 245 организации од регионот што аплицирале за грантови избрани се 24 организации чии активности ќе се финансиираат. Грантовите беа доделени вчера на церемонија организирана

Грантови на Фондот за Западен Балкан за четири невладини организации од земјава

Грантови на Фондот за Западен Балкан за четири невладини организации од земјава

Четири организации од земјава се добитници на грантови од вториот повик на Фондот за Западен Балкан во областа на животната средина, култура, образование и научна размена, млади… Од вкупно 245 организации од регионот што аплицирале за грантови избрани се 24 организации чии активности ќе се финансиираат. Грантовите беа доделени вчера на церемонија организирана