притисни ентер »

ЈП Комунална хигиена: Однесувањето на градоначалникот Орце Ѓорѓиевски е срамно
ЈП Комунална хигиена: Однесувањето на градоначалникот Орце Ѓорѓиевски е срамно

ЈП Комунална хигиена: Однесувањето на градоначалникот Орце Ѓорѓиевски е срамно

ЈП Комунална хигиена-Скопје остро реагира на информацијата од градоначалникот  на општината Кисела Вода дека е поднесена прекршочна пријава против Претпријатието. „Нашите очекувања беа дека досега ќе бидат поднесени пријави против прекршителите на Законот за јавна чистота што секојдневно ја загадуваат животната средина и го загрозуваат јавното здравје

Демант на ЈП Комунална Хигиена - Скопје: Срамно е однесувањето на градоначалникот Ѓорѓиевски

Демант на ЈП Комунална Хигиена - Скопје: Срамно е однесувањето на градоначалникот Ѓорѓиевски

Добивај вести на Viber Интегрално пренесена реакција ЈП Комунална хигиена-Скопје остро реагира на информацијата од градоначалникот  на општината Кисела Вода дека е поднесена прекршочна пријава против Претпријатието. Нашите очекувања беа дека досега ќе бидат поднесени пријави против прекршителите на Законот за јавна чистота што секојдневно ја загадуваат

„Комунална хигиена“ со демант: Редовно го собираме отпадот, казнете ги несовесните поединци

„Комунална хигиена“ со демант: Редовно го собираме отпадот, казнете ги несовесните поединци

ЈП Комунална хигиена-Скопје со остра реакција кон градоначалникот на Кисела Вода откако ова јавно претпријатије беше казнето со прекршочна приајва од страна на општината. Од Комунална хигиена велат инспекциските служби во општината не ги казнуваат прекршителите на Законот за јавна чистота што секојдневно ја загадуваат животната средина. „Комуналниот

ЈП Комунална хигиена-Скопје со остра реакција за градоначалникот на општина Кисела Вода: Ве молиме да престанете со валканите политички игри и ниските удари

ЈП Комунална хигиена-Скопје со остра реакција за градоначалникот на општина Кисела Вода: Ве молиме да престанете со валканите политички игри и ниските удари

,,ЈП Комунална хигиена-Скопје остро реагира на информацијата од градоначалникот на општината Кисела Вода дека е поднесена прекршочна пријава против Претпријатието. Нашите очекувања беа дека досега ќе бидат поднесени пријави против прекршителите на Законот за јавна чистота што секојдневно ја загадуваат животната средина и го загрозуваат јавното здравје

ЈП Комунална хигиена-Скопје со демант: Комуналниот отпад во општината Кисела Вода се собира и транспортира континуирано и секојдневно без никаков застој

ЈП Комунална хигиена-Скопје со демант: Комуналниот отпад во општината Кисела Вода се собира и транспортира континуирано и секојдневно без никаков застој

По објавените информации за поднесена прекршочна пријава против ЈП Комунална хигиена-Скопје од градоначалникот на Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски, претпријатието испрати писмен демант, кој го пренесуваме во целост. ЈП Комунална хигиена-Скопје остро реагира на информацијата од градоначалникот на општината Кисела Вода дека е поднесена прекршочна пријава

Општина Кисела Вода поднесе прекршочна пријава од 1.500 евра против „Комунална хигиена“ за нередовно собирање на отпадот

Општина Кисела Вода поднесе прекршочна пријава од 1.500 евра против „Комунална хигиена“ за нередовно собирање на отпадот

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски соопшти дека е поднесена прекршочна пријава во износ од 1 500 евра против Јавното претпријатие „Комунална хигиена“ – Скопје, поради ненавремено и нередовно собирање на отпадот во Општината. Пријавата е поднесена од страна на советник, кој е комунален инспектор во Општина Кисела Вода, по направен

Кисела Вода со прекршочна пријава против ЈП Комунална Хигиена од 1500 евра, нередовно го собирале отпадот во Општината

Кисела Вода со прекршочна пријава против ЈП Комунална Хигиена од 1500 евра, нередовно го собирале отпадот во Општината

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски, информира дека против Јавното претпријатие „Комунална хигиена“ – Скопје е поднесена прекршочна пријава во износ од 1 500 евра поради ненавремено и нередовно собирање на отпадот во Општината. Прекршочната пријава е поднесена од страна на советник, кој е комунален инспектор во Општина Кисела Вода,

„Комунална хигиена“ доби прекршочна пријава во износ од 1 500 евра – ја поднесе Општина Кисела Вода поради нередовно собирање на сметот

„Комунална хигиена“ доби прекршочна пријава во износ од 1 500 евра – ја поднесе Општина Кисела Вода поради нередовно собирање на сметот

Прекршочната пријава е поднесена од страна на советник комунален инспектор во Општина Кисела Вода по направен вонреден инспекциски надзор на територија на општината, а по претходно добиена пријава од граѓани Дека „Комунална хигиена“ не го собира сметот повеќе од десет дена вчера алармираше и градоначалникот на Општина Бутел, Дарко Костовски. Рече дека

“Комунална хигиена“ доби прекршочна пријава во износ од 1 500 евра – ја поднесе Општина Кисела Вода поради нередовно собирање на сметот

“Комунална хигиена“ доби прекршочна пријава во износ од 1 500 евра – ја поднесе Општина Кисела Вода поради нередовно собирање на сметот

Прекршочната пријава е поднесена од страна на советник, кој е комунален инспектор во Општина Кисела Вода, по направен вонреден инспекциски надзор на територија на Општината, а по претходно добиена пријава од граѓани Дека „Комунална хигиена“ не го собира сметот повеќе од десет дена вчера алармираше и градоначалникот на Општина Бутел, Дарко Костовски

ЈП Комунална хигиена-Скопје: Отпадот во oпштина Чаир секојдневно се собира

ЈП Комунална хигиена-Скопје: Отпадот во oпштина Чаир секојдневно се собира

фото: ЈП Комунална хигена - Скопје ЈП Комунална хигиена-Скопје ја демантира изјавата на градоначалникот на општината Чаир, којшто наведува низа невистинити информации поврзани со активностите на Претпријатието во оваа скопска општина, велат од ЈП Комунална хигена. – ЈП Комунална хигиена-Скопје ја информира јавноста дека на територијата на општината